Bitcoin Haberleri

Bitcoin için “öldü” ilanı verildi, S2F modelinin mucidi PlanB bir kez daha Bitcoin satın aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında özellikle geçtiğimiz yıl çokça tartışılan ve çok sayıda yatırımcıyı heyecanlandırmayı başarmış olan Bitcoin (BTC) stok akış modelinin (S2F) yaratıcısı ve aynı zamanda kripto para analisti PlanB, uzun bir aranın ardından dikkat çeken yorumlarıyla yeniden gündeme geldi. PlanB, Bitcoin’in dibe vurduğunu gösteren ve hatta “öldü” denilen dönemlerinde Bitcoin satın aldığını açıkladı. Daha önce 400 dolar ve 4 bin dolardan Bitcoin aldığını ifade eden analist, son olarak da yaklaşık 20 bin dolar seviyelerinden Bitcoin satın aldığını açıkladı.

PLANB ÜÇÜNCÜ KEZ BITCOIN ALDIĞINI AÇIKLADI

Planb Ucuncu Kez Bitcoin Aldigini Acikladi

Twitter’da 1,8 milyon takipçisi bulunan ünlü kripto para analisti ve S2F modelinin yaratıcısı PlanB, 20 bin dolar seviyelerinden Bitcoin satın aldığını açıkladı. İlk Bitcoin’lerini 2015 yılında fiyatın yaklaşık 400 dolar seviyelerine düştüğü dönemde aldığını ve ardından 2018 ayı piyasasında Bitcoin 4 bin dolar seviyelerindeyken ikinci kez Bitcoin satın aldığını açıklayan PlanB, bir kez daha Bitcoin satın aldı. Bitcoin, mevcut fiyatıyla Kasım 2021’de gördüğü ATH seviyesinden %72 geride işlem görüyor. Bu performans, PlanB’nin daha önceki Bitcoin alımlarına eşit derecede zayıf fiyat seviyeleri olduğunu gösteriyor.

BTC İÇİN “ÖLDÜ” DENİLEN 3 DÖNEMDE ALIM YAPTI

99Bitcoin’in “ölüm ilanları” sayfasına göre Bitcoin, PlanB’nin satın alma işlemi yaptığı 3 durumda da “öldü” olarak ilan edilmişti. Ayrıca söz konusu sayfanın ilanlarına göre Bitcoin, piyasaya sürüldüğünden bu yana 463 kez “öldü” olarak ilan edildi. Öte yandan PlanB, kurduğu Bitcoin S2F modelinin 2021 yılında çalışmaması nedeniyle eleştirilmişti. Söz konusu model, 2021 sonunda Bitcoin için 100 bin dolar hedefini işaret ediyordu.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler, bahsi geçen şahısların kişisel fikir ve yorumlarıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.