Bitcoin Haberleri

Bitcoin kısa vadeli ralli beklentisini gerçekleştirirse güçlü bir boğa koşusu gelir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), olumsuz ekonomik şartların devam ettiği bir ortamda toparlanma adına uzmanlara göre şimdilik bir umut vermiyor. Son haftalarda ise analistlere göre Bitcoin fiyat hareketleri ve işlem hacmi faaliyetleri oldukça durgun. Geçtiğimiz ay 22 bin dolar bandından düştükten sonra 19 bin dolar dolaylarında dalgalanan Bitcoin, Ekim ayı itibariyle de bu bölgelerde dalgalanmaya devam ediyor. Genel olarak bakıldığında ise Bitcoin fiyat modelinde uzun süreli bir yatay hareketin, en azından kısa vadeli bir ralli için büyük bir beklenti oluşturduğu düşünülüyordu. Bu aşamadan sonra BTC’de kısa vadeli ralli gelir mi?

BTC BOĞA HAZIRLIĞINDA MI?

Bitcoin Bull

Kripto para piyasası yaklaşık 4 aydır bazı sorunlarla gölgelendi ve aksilikler, küresel finansal istikrarsızlığın olduğu zamanda görüldü. Düşüş bu yılın başlarında başlamış olsa da Terra çöküşü, kripto kışını derinleştirdi. Bitcoin fiyatı Haziran ayından bu yana bazı istisnalar dışında 20 bin dolar etrafında dalgalandı. CryptoQuant verilerine göre zincir verileri, kısa vadeli bir likidite aşamasında olduğunu gösteriyor ve bu da güçlü bir boğa piyasası için bir hazırlık anlamına gelebilir.

KISA VADELİ RALLİ MÜMKÜN MÜ?

Uzmanlar şu an için göstergelerden yola çıkarak henüz ufukta bir Bitcoin boğa piyasası olmadığını öne sürüyor ancak yine uzmanlara göre Bitcoin’de bu aşamadan sonra en azından kısa vadeli bir toparlanma olasılığı meydana gelebilir. Geçtiğimiz hafta 20 bin doların üzerinde sabit bir düşüş gerçekleştiren Bitcoin, yazım sırasında 19 bin 007 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.