Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Ethereum, Bitcoin ve altcoin yükselişinin fitilini ateşleyebilir mi? Analistler yükseliş için gereken senaryoyu yazdı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası son haftada hafif değer kayıplarıyla yatay seyirde hareket ediyor. Görülen bu hareketlilikte altcoinler genelinde, 20 bin doların altına sarkan Bitcoin’e (BTC) paralel fiyat performanslarının ortaya çıktığı görülüyor. Her ne kadar son günlerde yeniden düşüş hareketliliği yaşasa da kripto paraların, ABD borsalarından dahi düşük bir volatiliteye sahip olmaları da dikkat çekiyor. Ancak bu düşük volatil seyre rağmen kripto paralar hala yatırımcıların beklediği ve istediği büyük patlamayı yaşayamamış halde.

ETH, BITCOIN VE PİYASA GENELİNİ DOMİNE EDEBİLİR Mİ?

Eth Bitcoin Ve Piyasa Genelini Domine Edebilir Mi

ABD Merkez Bankası (Fed), dün FOMC toplantı tutanaklarını yayınladı ve kripto paralar buna rağmen ciddi bir dalgalanma yaşamadı. Öte yandan Ethereum’un (ETH), bir süredir 1.250 dolar ile 1.380 dolar arasında sıkışıklık yaşadığı ve şimdilerde 1.300 dolar seviyesini yeniden geçmek için ataklar gerçekleştirdiği görülüyor. Analistler, Ethereum’un bu fiyat mücadelesinde yukarı yönlü bir kırılma yaşaması halinde, Bitcoin’in de yükselişe geçebileceğini öne sürüyor. Bu noktada analistler, bazı dönemlerde Ethereum’un Bitcoin’in hareketlerini de domine edebildiğini belirtiyor.

ETHEREUM PİYASAYI NASIL TOPARLAYABİLİR?

Analistler, Bitcoin öncülüğünde kripto paralar genelinde yeni bir yükseliş trendinin başlayabilmesi için Ethereum’un 1.600 dolar seviyesinde bulunan düşen trend çizgisini hacimli bir şekilde kırması gerektiğini belirtiyor. Bu olası senaryoda Ethereum’un 2 bin dolar direncine ulaşması ise analistlere göre piyasalar genelinde ciddi bir toparlanmayı getirebilir. Öte yandan analistler, Ethereum’un 1.260 dolar desteğini kaybetmesi durumunda fiyatın 1.000 dolara kadar gerileyebileceğini de savunuyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.