Altcoin Haberleri

Apecoin (APE) için Tehlike Sinyalleri!

Apecoin (APE), son bir haftadır sürekli olarak yükselen bir kripto para birimidir. Ancak, teknik analizlere göre Apecoin'in tehlike sinyalleri verdiği görülüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Apecoin (APE), son bir haftadır sürekli olarak yükselen bir kripto para birimidir. Ancak, teknik analizlere göre Apecoin’in tehlike sinyalleri verdiği görülüyor. Bu durum, yatırımcılar ve kripto para piyasasıyla ilgilenen herkes için dikkate alınması gereken bir durumdur.

10 Ekim tarihinde yükseliş trendine başlayan ve popülerlik kazanan Apecoin, aynı teknik yapıyı korumaya devam ediyor. Ancak, Bitcoin’in hızlı bir şekilde yükselmesiyle birlikte Apecoin’in trendi biraz zayıflamış ve eski seviyelerine geri çekildi.. Ayrıca, NFT’lerin şu anda ilgi görmemesi ve Bitcoin fiyatının ani yükselişi, Apecoin’deki yükseliş trendinin kısa vadede düşüş sinyalleriyle karşı karşıya kalabileceğini gösteriyor.

Apecoin (Ape) Için Tehlike Sinyalleri!

Apecoin için Kritik Veriler!

Apecoin’in yükseliş trendinin başladığı yeşil bölge, bir destek seviyesi olarak görülebilir. Şu anda 1,087 dolardan işlem gören Apecoin, trendini kırdığı takdirde destek seviyelerini test etmek isteyecektir. İlk olarak 1,076 dolar ardından 1,037 ve 1,007 dolar seviyelerine geri çekilme yaşanabilir. Bu durum, güncel fiyata göre yaklaşık %7,41 düşüş anlamına gelmektedir.

Bitcoin’in yukarı yönlü hareketi, NFT’lerin tekrar ilgi görmeye başlaması veya Apecoin’in 1,105 doların üzerine çıkması, yükseliş sinyallerini güçlendirecek. Bu gibi bir durumda, direnç olarak takip edilebilecek seviyeler sırasıyla 1,125 dolar, 1,17 dolar ve 1,207 dolar olacaktır. Özellikle 1,207 dolar seviyesinin kırılması, Apecoin’in kısa ve orta vadedeki fiyat hareketini rahatlatabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.