Bitcoin Haberleri

Bitcoin Ticaret Hacmi Son 20 Ayın En Düşük Seviyesinde

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası uzun bir süre sonra yeniden hareketlilik gösterirken yatırımcılar piyasadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Kripto para piyasasını inceleyen Arcane Research haftalık Bitcoin (BTC) raporunu yayınladı. Tecrübeli araştırmacılar, piyasa verileri hakkında daha sağlıklı sonuçlara ulaşabilmek için sadece en büyük kripto para borsalarını baz alıyor. Arcane Reserach BTC ticaret hacmi araştırmasına göre en büyük borsalardaki ticaret hacmi gerilemeye devam ediyor.

Büyük Borsalarda Ticaret Hacmi Düştü

Arcane Research ekibi, en büyük kripto para borsası Binance dışındaki 10 büyük kripto para borsasını seçip incelemeye başladı. Ekibin ulaştığı verilere göre bu borsalarda spot BTC ticareti son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Neredeyse 2 yıldır gerileyen işlem hacminin kripto yatırımcıları açısından endişeli sonuçlar doğurabileceği iddia ediliyor. Rakamlara göre araştırmaya dahil edilen borsaların 7 günlük ortalama Bitcoin ticareti 1 milyar dolar civarında seyretti. Dev kripto para borsası Binance haftalık ticaret hacmi ise tek başına 6 milyar dolar seviyesinde ölçüldü.

Kriptolara Olan İlgi Azalıyor

Arcane Research uzmanları, kripto para basınında geniş yankı bulan Bitcoin ticaret hacminin gerilemesini yorumladı. Tecrübeli analistlere göre Bitcoin ticaret hacmi, sektöre olan ilginin azalması yüzünden geriliyor. Ticaret hacmindeki gerileme aktif olarak BTC al-sat yapan yatırımcıların sayısının azaldığını gözler önüne serdi. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.