HaberlerAltcoin Haberleri

Cardano (ADA) 2022 Fiyat Beklentileri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Senelik kapanışa sayılı günler kaldı ve Bitcoin (BTC), öngörülerin aksine tam tersi bir yöne doğru ilerliyor. Lider kripto para Bitcoin, yazı hazırlandığı sırada 47.820 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Bitcoin’de yaşanan bu sert düşüş birçok altcoin’i etkilerken Cardano (ADA)  yeni yıl fiyat beklentileri neler?

Cardano Yeni Yıl Fiyat Beklentileri

Alonzo güncellemesiyle akıllı sözleşmeler için uyumlu hale gelen Cardano artık ayakları yere daha sağlam basan bir projeye dönüştü. Ekosistemi büyüyor ve daha fazla geliştiriciyi blockchain’e çekmek için Charles Hoskinson çalışıyor. Hatta yakın zamanda yapılan bir açıklamada Haskell alternatifi dillerle akıllı sözleşme kodlanabilmesinin öneminden de bahsedildi. Bu tarz iyileştirmeler gelirse en az AVAX, Solana kadar geliştiricilerin akınına uğrayabilir.

Ethereum yüksek gaz ücreti ve ölçeklendirme gibi sorunlarını önümüzdeki yıl da sıfırlayamayacak gibi görüyor. Bu ETH için olumsuz bir görünüm olsa da Ethereum killer diye tabir ettiğimiz Cardano, AVAX, SOL gibi projelerin büyümeye devam edeceğine işaret eder.

Cardano Yeni Yıl Fiyat Beklentileri
Cardano Yeni Yıl Fiyat Beklentileri

ADA fiyatı kısa vadede düşüş eğiliminde ancak önümüzdeki yıl yaşanması muhtemel boğa sezonunda öncelikle 1,72 dolar direncini aşarak yükselen trende dönmesi beklenebilir. Fiyatın 1,19 dolar altında kalması yeniden 1 dolar altına yolculuğu başlatacaktır. 2022 yılında 2,37 dolarlık hedef bölgenin aşılması halinde yeni ATH bölgesi 5 doların üstünde olacak gibi görünüyor. Marketin daha da büyümesi birkaç yıl içinde 10 dolar sınırına dayanan bir ADA görmemizi sağlayabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.