Bitcoin Haberleri

Zincir üstü analistinden Bitcoin’in adil değerine ilişkin kritik açıklama: Cari fiyatın çok üzerinde

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), Mayıs ayında gelen çöküşle birlikte 38 bin dolar seviyelerinden 25 bin dolar seviyesinin altına sarktı. Düşüş eğilimini sürdüren Bitcoin, bu süreçte gelen düşüşlerle birlikte Haziran ayında yerel dip bölgesi olan 17 bin 600 dolara kadar geriledi ve 19 bin dolar etrafında fiyat mücadelesi vermeye başladı. İstisna ataklar dışında genel olarak bu süreçte 18 bin 500 dolar ile 20 bin dolar arasında sıkışıklık yaşayan Bitcoin adına zincir üstü analisti Will Clemente, adil fiyat değerinin cari piyasa fiyatının çok üzerinde olduğunu iddia ederek dikkat çekti.

“KURUMSAL TALEP YIĞILMASI VAR”

Will Clemente

Analist Will Clemente, Bitcoin’in birden fazla zincir üstü ölçüme göre adil değeriyle cari fiyatın çok üzerinde olduğunu öne sürdü. Altcoin Daily röportajında fikirlerini dile getiren Clemente, ABD merkezli en büyük kripto para borsası Coinbase’te Bitcoin adına çok güçlü bir kurumsal talep gördüğünü belirtti. Clemente, “Coinbase’e baktığımızda 18 bin 500 doların altında, 11 bin dolar ile 12 bin dolara kadar çok net bir teklif yığılması var” dedi.

“ÇOK DÜŞÜK BİR DEĞERDE”

Bitcoin için 19 bin dolar altında çok ciddi bir kurumsal talep olduğunu ifade eden analist, “Bitcoin’in adil fiyatından ziyade çok düşük bir değerde olduğunu söyleyebilirim” dedi. Ünlü analist makro sermaye hareketinin Bitcoin’i mevcut fiyatlardan “aşırı değersiz” bölgeye doğru itebileceğini ancak bu tür bir fiyat hareketinin görülmesi halinde çok hızlı bir şekilde satın alma baskısı beklediğini ifade etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.