HaberlerTüm Haberler

Ripple Yöneticisi David Schwartz’dan Flare Network Değerlendirmesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple CTO’su David Schwartz, yakın zamanda Twitter’da Flare’in çok tartışılan airdrop’una yönelik bazı eleştirilerini yayınladı.

Diğer zincirlerden ve internetten veri kullanan uygulamalar oluşturmak için bir platform olan Blockchain Flare için uzun zamandır beklenen token airdropu kısa süre önce başarılı oldu. Cüzdanlarında Ripple olan yatırımcılara FLR tokenleri verildikten sonra çok sayıda borsa listelenmeye başladı. FLR, dikkat çekmeyi başaran Ripple’ın CTO’sundan değerlendirmeler geldi.

Ripple Yöneticisi David Schwartz'Dan Flare Network Değerlendirmesi!

Ripple Yöneticisi, Flare Network Hakkında Yorumda Bulundu

Flare alıcılarının ilk varlıklarını satmış olsalar bile sonraki airdrop’ları almaya devam edebileceklerine inanan Ripple CTO’su David Schwartz’a göre, airdrop sürecinde elde kalma teşviğini azalttı.

Schwartz, sahiplerinin tokenlarını hemen satarak kaybedecek hiçbir şeyleri olmadığını, çünkü Flare token’ları satın alan herhangi birinin bunları paketleyip airdrop alabileceğini iddia ediyor. Schwartz, çok tartışılan airdrop’a yönelik bazı eleştirilerini Twitter’da dile getirdi. Ayrıca Schwartz’a göre Flare, XRP topluluğunu kullanarak büyüdü ve artık katkıda bulunanlara ihtiyaç duymadığına karar verdiğinde bağlılığını baltaladı.

Schwartz, paylaşımında şu ifadelere yer vererek, açıklamasının amacının Flare Networks’ü kötülemek olmadığını da vurguladı:

Flare vaat ettiklerinin yalnızca yüzde 15’ini vermeye çalışmış gibi görünüyor. Bununla birlikte, bu onları sahtekâr yapmaz ya da projelerini kötü bir proje haline getirmez. XRP gelişti ve ilk günlerde verdiği bazı sözleri tutmadı. Flare’i sevebileceğiniz gibi XRP’yi de sevebilirsiniz. Biri ya da diğeri değil. Ancak bu işin nasıl sonuçlandığına dair mutlu ve bulanık hislerim yok

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.