Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin ve Altcoinlerde Yükseliş Senaryosu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin ve altcoinlerde yükseliş senaryosu. Bitcoin 41.000 doların üzerine çıktı ve piyasa endişeleri dağılıyor. Peki, yükseliş trendi devam edecek mi? Tanınmış bir bitcoin uzmanı olan Cred, iki olumlu senaryo yarattı. Bitcoin  ve altcoinler, bu senaryoları takip ederlerse kripto yatırımcılarını tekrar mutlu edebilirler.

Bitcoin (BTC)

44.000 doların üzerinde başarısız bir ihlalin ardından, önde gelen kripto stratejisti, boğaların Bitcoin (BTC) kontrolünü geri alabileceği iki senaryo açıklıyor. Kripto uzmanı Cred kısa süre önce bir strateji oturumunda, Bitcoin’in  “kamu satın alma telaşına” rağmen kazancını koruyamamasının ardından momentumun ayıların tarafında olduğunu belirtti.

Öte yandan Cred, BTC’nin 2022’nin çoğunluğu için Bitcoin’i ayakta tutan kritik bir destek seviyesine yaklaştığına inanıyor. Yani boğalar için her şey bitmiş değil.

İki senaryo var: ya desteğe (36.000 dolar) gevşeyen fiyat kurulumların risk-ödülünün daha tanımlanabilir ve çekici hale geldiği senaryoya bizi iter. Buradan daha güçlü bir yükseliş dalgası başlar.

Başka bir senaryoda Cred, boğaların 44.000 dolar ‘ı telafi edebileceğine ve bunu desteğe dönüştürerek hakimiyetlerini ileri sürmelerine izin vereceğine inanıyor.

Alternatif olarak, bu düşüş eğilimi kendini düzeltmeye başlarsa, yani 44.000 dolar üzerinde bir destek oluşursa. Bu kabul görür ve Bitcoin daha yüksek seviyelere ulaşabilir.

Bitcoin 50.000 Doları Hedefler

Cred’e göre 44.000 dolarlık direncin üzerine bir artış, Bitcoin’i 50.000 doların üzerine çıkarabilir.

Piyasa, başarısız kırılmanın gerçekleştiği yerin üzerine geri dönerse, genellikle bir sapma gibi görünen ikinci bir fiyat hareketi almanız daha az olasıdır. Seviyede zaten bir tane etkileyici başarısız kaçış veya tuzak modeliniz varsa, ikinci bir başarısız kaçış veya tuzak modeliniz olması çok daha az olasıdır.

Altcoinler Ve Bitcoin Yükseliş Senaryosu! Uzman Görüşleri!
Altcoinler Ve Bitcoin Yükseliş Senaryosu! Uzman Görüşleri!

Cred’e göre, piyasa 44.000 ila 46.000 dolar arasında bir güç gösterirse, bir sonraki hedef 50.000 ila 52.000 dolar arasında olacaktır. 22:00 civarında, Bitcoin 41.500 günlük en yüksek seviyesine ulaştı ve bugünün cesaret verici haberlerinin altcoinlerde kısa vadeli bir toparlanma başlatabileceğine inanılıyor. Ortak volatiliteye karşı  yatırımcılar kaçınılmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.