Altcoin HaberleriHaberler

Santiment Verilerine Göre Bu Altcoine 194 Milyon Dolar Aktı!

Önde gelen analitik şirketi Santiment, ayı piyasası hız kesmeden devam ederken altcoinler hakkında önemli bir rapor yayınladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Önde gelen analitik şirketi Santiment, geçtiğimiz günlerde ayı piyasası hız kesmeden devam ederken altcoinler hakkında önemli bir rapor yayınladı.

Chainlink’de İnanılmaz Balina Birikimi!

Santiment’e göre, köpekbalıkları ve balinalar Chainlink‘i (LINK) sadece iki ayda 194,3 milyon dolara satın aldı. 2017’de LINK’in piyasaya sürülmesinden bu yana, Santiment’in tahminine göre bu yatırımcı grupları altcoin arzının en büyük bölümünü kontrol ediyor. Santiment tarafından paylaşılan rapora göre, “1000 ila bir milyon LINK tutan köpekbalığı ve balina adresleri benzeri görülmemiş bir oranda birikiyor.” Sadece iki ayda, bu cüzdanlar 194,3 milyon dolar değerinde 26,8 milyon LINK aldı. Bu da yüzde 12,8’lik bir artışı temsil ediyor” dedi.

Bh 1536X1121
Bh 1536×1121

Kripto stratejisti Kaleo, 550.500 Twitter takipçisine, önemli balina ve köpekbalığı birikimine rağmen Chainlink’in önümüzdeki aylarda Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans göstereceğini tahmin ettiğini bildirdi. Kaleo’ya göre LINK/BTC paritesi günlük grafikte çapraz direnci kırdı ve görünüşe göre 12,04 $ hedefine doğru bir yükseliş yaklaşıyor. Uzman, LINK’in yakında önemli bir ralli yaşayacağını tahmin ediyor. LINK gün içinde %3 arttı ve şu anda 7,54 dolardan işlem görüyor.

Popülerlik Kazanabilecek 2 Alternatif Coin

Ödeme odaklı altcoinler XRP ve Stellar da Santiment’ten (XLM) bir rapora konu oldu. Analitik şirketine göre, her iki altcoin de Cuma günü sosyal medyada kripto paralarla ilgili konuşmalara hakim oldu. Santiment yaptığı açıklamada, “XRP, Stellar ve Status (SNT) şu anda Cuma gününün kripto para dünyasının en sıcak listesinde yer alıyor” dedi. Bu, ralli için normalden daha fazla şansın olduğu anlamına gelebilir.”

Chainlink 1
Chainlink 1

Şirketin CEO’su Brad Garlinghouse’a göre, mahkemenin Ripple’ın SEC aleyhindeki özet karar talebine bu yıl “yanıt vermesi” beklenmiyor. Garlinghouse’a göre mahkeme, 2019’un ilk yarısına kadar davayla ilgili bir karar verecek. Yönetici, mahkemenin nasıl ilerleyeceğini tahmin etmenin zor olması nedeniyle mahkemenin dava hakkında ne zaman karar vereceğini kesin olarak söyleyemediğini de sözlerine ekledi. Özet çözüm hareketi. Garlinghouse, davanın 2023’ün ilk yarısında çözüleceğini tahmin ediyor. Ripple yöneticisi, “Bunun ilk çeyrek mi yoksa ikinci çeyrek mi olduğunu göreceğiz. Analistler, SEC davası başarılı olursa XRP’nin fiyatının düşebileceğini tahmin ediyor. önemli ölçüde yükselir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.