Haberler

Bitcoin fiyat düşüşlerini daha önce bilen analistten yeni tahmin geldi: Bu seviyeye atak gelirse düşüşe hazırlanın!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektöründe dalgalı fiyat hareketleri uzun bir süredir geri kalmış halde. Bitcoin (BTC) fiyatında uzunca bir süredir görülen dengeli seyir, her ne kadar fiyat sıkışıklığı yaşanıyor olsa da volatilitenin azalmasını da sağlıyor. Kripto para piyasasında Bitcoin fiyat hareketliliğinin izleri görülmeye devam ederken, piyasanın yakından tanıdığı isimlerden biri olan analist Crypto Capo, sektöre dair değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz dönemlerde yaptığı düşüş tahminlerinde elde ettiği başarıyla bilinen analist, bu kez de yeni bir analizini paylaştı.

ANALİST CAPO’DAN BTC FİYAT TAHMİNLERİ

Crypto Capo

Kripto paralara ilişkin daha çok düşüş tahminleri ile öne çıkan analist Crypto Capo, kısa vadeli olarak bu fikrinden vazgeçtiğini aktardı. Bir süredir Bitcoin fiyatının 21 bin dolar direncinin altında kaldığını ifade eden ve bu seviyeyi vurgulayan Capo, 21 bin dolara doğru yükseliş başlamadan önce Bitcoin’de bir başka çöküş yaşanmasını beklediğini dile getirdi. Ünlü analist, Twitter üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Fiyat 1 ay içinde değişiyor. Bunu kimse kontrol etmiyor ve bu aralıkta ticaret yapan insanlar takdir alıyor” sözlerini dile getirdi.

“BENİM POZİSYONUM BELLİ”

Ünlü analist Capo, yaptığı açıklamada “Benim pozisyonum belli. Bu aralıkta yukarı yönlü bir kırılma bekliyorum. Geçersiz olmadığı sürece 21 bin dolara bir yükseliş beklemeye devam edeceğim” dedi. Analist, 21 bin dolara doğru gelmesini beklediği bu olası yükselişin ardından 14 bin dolara doğru bir çöküş beklediğini ifade etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.