Bitcoin Haberleri

Bitcoin’de Ara Zirve Görüldü Mü? Ünlü Analist BTC Satacağını Duyurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yatırımcıların yüzünü güldüren yükseliş hareketleri, yeni haftaya girerken hız kesti. Önceki haftalara göre pozitif sinyaller veren Bitcoin (BTC) öncülüğünde kripto paralarda ralliler takip edildi. Küresel piyasalara kıyasla daha dikkat çekici bir yükseliş ortaya koyan kripto para piyasasında haftalık kapanışın 20 bin dolar üzerinde olması dikkat çekti. Yatırımcılar, BTC grafiğindeki makro verilerin ışığında bir sonraki hareketin ne yönde olacağını merak ediyor.

Deneyimli kripto para analisti Capo, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bitcoin için ara zirvenin görülmüş olabileceği ihtimaline değindi. En büyük kripto para birimi BTC, geçtiğimiz hafta iki kez denemiş olmasına rağmen 21 bin dolar direncini kıramadı. Bu seviyeyi aşmakta zorlanan Bitcoin için şimdilik satış baskısının arttığını belirten analist, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bitcoin’de Kar Satışları Geliyor

Bitcoin Pandemi

Kripto para topluluğunun fenomen isimlerinden Capo, son analizinde Bitcoin’in 21 bin dolar seviyesi üzerinde sıçrama yapamaması durumunda gerileyeceğini söyledi. Bitcoin’in mevcut analizinde 20 bin 500 dolar ile 21 bin dolar arasında yerel bir zirve oluştuğunu kaydeden deneyimli analist, sıçrama gelmezse BTC fiyatının düşebileceğini söyledi. Yakın zamanda Bitcoin işlemlerinden kar alacağını da belirten analist, yeni haftada olası düşüşlere karşı yatırımcıları uyardı. Kripto para fenomeni ayrıca geride kalan haftada rekor yükselişler yaşayan DOGE ve SHIB coin hakkında üstü kapalı olarak “çöp” yorumu yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.