Haberler

FTX Borsasının Kurucusundan Twitter’daki Kripto Topluluğuna Çağrı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’nin kripto para sektöründeki en popüler borsaları arasında FTX de yer alıyor. FTX borsasının kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, sektöre dair açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Son dönemde kripto para ve teknoloji dünyasının en çok konuştuğu konulardan biri ünlü milyarder Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması oldu. FTX CEO’su SBF, Twitter’ı satın almak için teklifte bulunduğu iddiasını yanıtladı.

Kripto para düzenlemeleri gündemdeki önemini korumaya devam ederken, günlerdir devam eden tartışma ortamında FTX CEO’su Sam Bankman-Fried tarafından yapılan açıklamalar dikkat çekti. Geçen hafta sektördeki bazı kişiler uzun bir kripto politikası hazırlarken bu düzenlemeler bazı sektör temsilcileri tarafından küçümsenmişti. Eleştiriler özellikle SBF’nin merkeziyetsiz finans projelerini düzenleyen görüşlerine odaklanmıştı.

“Kripto Twitter Direksiyona Geçin”

Sam Bankman Fired Togg

Kripto para sektörünün en önde gelen temsilcilerinden biri olan FTX borsasının kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fired yine dikkatleri üzerine çekti. Kripto para mevzuatı için lobi faaliyetleri yapması nedeniyle topluluk üyeleri tarafından adeta topa tutulan SBF, geri adım atacağının sinyallerini verdi. Bir süredir kripto politika düzenlemesindeki görüşleri nedeniyle ağır eleştiriler alan ünlü isim, yaşadığı anlaşmazlık sonucunda geri çekilmeye karar verdi.

Kripto para topluluğunun eleştirileri karşısında pes eden SBF, sert tartışma ortamından uzaklaşacağını söyledi. FTX CEO’su resmi Twitter hesabından yaptığı son paylaşımda “Kripto Twitter, direksiyona geçin.” çağrısında bulundu. SBF ayrıca Twitter’ı satın almak için 15 milyar dolar teklif ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.