Bitcoin Haberleri

Milimetrik tahminleriyle bilinen analistten korkutan Bitcoin senaryosu: Sona geliyoruz

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) uzun bir süredir yatay seyirde ve dar bir aralıkta sıkışıklık yaşayarak hareket ediyordu. Haftalardır 18 bin dolar ile 20 bin dolar aralığında hareket eden Bitcoin, bu süreçte volatiliteden de uzaklaştı. Geride bıraktığımız haftada 20 bin dolar barajını 20 gün aranın ardından aşmayı başaran Bitcoin, yaklaşık 2 gün devam eden rallinin ardından hafta sonunda bir kez daha yükseliş yönlü harekete geçti. Bitcoin’in yukarı yönlü hareketleri devam ederken, kripto para piyasasının yakından takip ettiği popüler analist Capo, Twitter üzerinden yatırımcıları korkutan tahminlerini paylaştı.

ANALİST YATIRIMCILARI KORKUTTU

Bitcoin Ath

Geçtiğimiz dönemlerde Mayıs 2022’de yaşanan çöküşü daha önceden başarılı bir şekilde tahmin eden Capo, düşüşlerde yaptığı milimetrik düzeydeki tahminlerle dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Ünlü analist, Bitcoin’in hafta içinde başlattığı rallinin sonlarına yaklaşıldığını vurguladı ve ilerleyen süreçlerde Bitcoin’i daha büyük çöküşlerin beklediğini iddia etti. Capo daha önceki yakın tarihli tahminlerinde de benzer çöküş öngörülerinde bulunmuş ve 14 bin dolarlık tahminiyle öne çıkmıştı.

CAPO 14 BİN DOLARI İŞARET EDİYOR

Capo, Bitcoin’in ilerleyen günlerde 21 bin dolar ile 22 bin dolar seviyelerinde bir tepe noktaya ulaşacağını ve ardından çöküşün başlayacağını öne sürdü. Önceki tahminine atıfta bulunan Capo, bu olası çöküşle birlikte Bitcoin fiyatının da 14 bin dolar seviyesine kadar çekilebileceğini iddia etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.