HaberlerTüm Haberler

Holoride, Sanal Gerçeklik İle Otomobil Dünyasını Hareketlendirmeye Hazır!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Audi tarafından desteklenen Holoride, otomotiv dünyasını meşgul etmek için teknik ilerlemeleri kullanarak yarattığı metaverse’yi başlatıyor.

ABD’de CES 2023’te tanıtılacak olan Holoride, sürüş deneyimini iyileştirmek için yapay zeka (AI) kullanarak otomobilin hareketini gerçek zamanlı olarak değerlendiriyor ve kullanıcının kafa hareketleriyle entegre ediyor.

Holoride, Sanal Gerçeklik İle Otomobil Dünyasını Hareketlendirmeye Hazır!

Holoride, Motorverse Projesini CES 2023’te Gösterime Sokacak

CES 2023’te görücüye çıkacak olan Holoride konsepti, arabanın hareketini gerçek zamanlı olarak değerlendirmek için yapay zekayı (AI) kullanıyor. Bu şekilde yolculuk boyunca aksaklıkların önüne geçilmesi amaçlanmaktadır.

Holoride, çok uzun bir süredir “Motorverse” adını verdiği proje üzerinde çalışıyor. Donanım piyasada yeni olmasına rağmen, şirket Audi ile yollarını yıllar önce ayırdı ve o zamandan beri platformun temellerini atıyor. İşletmeye göre RIDE, 2021’in sonunda piyasaya çıktı ve o zamandan beri bir dizi borsada listeleniyor. Gate.io, Bitstamp, MEXC Global ve MutiversX gibi merkezi olmayan borsalar bunlar arasında yer alıyor.

Holoride CEO’su Nils Wollny şunları söyledi:

Birlikte çalıştığımız içerik oluşturucular için çok adil bir tazminat yöntemi bulmak istedik. Yani elde ettiğimiz geliri, platformumuz için inşa eden içerik oluşturucularla paylaşıyoruz. Bir kara kutu olmak istemedik – bunu şeffaflaştırmak istedik.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.