HaberlerNFT Haberleri

Animoca Brand, KK NFT Yatırımı İçin 45 Milyon Dolar Topladığını Duyurdu!

Hong Kong merkezli blockchain yatırım şirketinin Japon bölümüne göre, Animoca Brands KK NFT yatırımı 45 milyon dolar topladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Animoca Brand, KK NFT yatırımı için 45 milyon dolar topladığını duyurdu. Hong Kong merkezli blockchain yatırım şirketinin Japon bölümüne göre, Animoca Brands KK NFT yatırımı 45 milyon dolar topladı.

Şubat 2022’de Animoca Brands KK, Ekim 2021’deki kuruluşundan bu yana ilk finansman turunda 10 milyon dolar topladığını açıkladı. Dünyanın en büyük ikinci finans şirketi Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ve Animoca Brands, şirketten yapılan yeni bir duyuruya göre şirkete ortak yatırım yaptı.

Animoca Brand KK Yatırımı NFT Benimsemesi İçin de Kullanacak

Animoca Brand KK’nin NFT’ye 45 milyon dolar yatırım yapmasının ardından yapılan basın duyurusuna göre, Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ve Animoca Brands’in her biri 22,5 milyon dolar katkıda bulundu. Her iki işletme de başlangıçta Animoca Brands Japan için 500 milyon dolar değerindeydi.

Animoca Brands Japan’a göre, ek fonlar sevilen NFT‘lere yatırım yapmak, işi büyütmek, NFT’lerin benimsenmesini teşvik etmek ve NFT’ler için bir ağ oluşturmak için kullanılacak. MUFG ve Animoca Brands KK, Mart 2022’de Japonya’da NFT ekosistemini kurmak için bir ortaklık duyurdu. İşbirliğini takip eden yatırımlar, işletmelerin dijital varlıklar için ortak hedeflerine doğru ilerlediğinin kanıtı olarak görüldü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.