Bitcoin Haberleri

Bitcoin güne yatay başladı, altcoinler çift yönlü hareket ediyor: 25 Ekim kripto paralarda son durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası haftalardır çıkamadığı fiyat sıkışıklığı ve belirsiz seyirden yeni haftada da kurtulamadı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 20 bin dolar ile 18 bin 500 dolar seviyeleri arasındaki dar aralıkta dengesini korumaya devam ederken, piyasalarda yeni gün de benzer şekilde dengeli fiyat hareketleri ile başladı. Bitcoin’in yatay seyirde girdiği yeni günde piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para biriminde ayrık fiyat hareketleri öne çıktı. Bitcoin’in bu dar fiyat aralığından çıkıp çıkamayacağı, çıkarsa hangi yönde çıkacağı merak ediliyor.

BITCOIN (BTC)

Bitcoins

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, son 1 haftalık süreçte yüzde 1,1 oranda değer kaybetti ve son 24 saatte gelen yüzde 0,1 oranda hafif değer kaybı ile yeni günde 19 bin 341 dolar seviyesinde dengelendi. Bitcoin yatay seyrini korurken, altcoinlerde de hafif ayrık fiyat hareketleri öne çıktı.

ETHEREUM (ETH)

Ethereum Eth

Lider altcoin Ethereum (ETH), Bitcoin’in yatay seyrine paralel ancak hafif yukarı yönlü fiyat hareketleri ile güne giriş yaptı. Son 1 haftada değerini yüzde 1,1 oranda artıran Ethereum, son 24 saatte gelen yüzde 0,4 oranda değer artışıyla 1.348 dolar seviyesinde işlem görüyor.

SOLANA (SOL) VE RIPPLE (XRP)

Son 1 haftada yüzde 8,8 oranda değer kaybeden Solana (SOL), son 24 saatte gelen yüzde 0,8 oranda değer kaybıyla 28,52 dolarda işlem görüyor. Öte yandan son 1 haftada yüzde 7 değer kaybeden Ripple (XRP) ise son 24 saatte gelen yüzde 2,3 oranda değer kaybı ile 0,4468 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.