Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin’in Yukarı Yönlü Trendi Ne Kadar Devam Edecek?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemde BlackRock‘ın başvurusu ile destek bulan Bitcoin (BTC), yükselişini sürdürecek mi?. Bu yükseliş trendi ne kadar devam edecek?

Kripto para piyasası, BlackRock’un ETF başvurusuyla birlikte yeşillenirken, BTC öncülüğünde yön arayışına devam ediyor. BTC, 24.900 dolardan 26.800 dolara yükselerek, altcoin’lerde de kayda değer bir hareketlilik yarattı. Ancak BTC‘nin güncel grafiğine baktığımızda, son birkaç saat içinde volatil hareketler göstermek yerine akümüle oluyor. Şu an 26.400 dolardan işlem görüyor olsa da, piyasanın önümüzdeki saatlerdeki seyrini tahmin etmek oldukça zor görünüyor.

Bitcoin (BTC) Grafik Değerlendirmesi

BTC, ETF haberinin ardından 26.800 dolar seviyelerine kadar yükseldi fakat hızla geri çekilerek 26.420 dolara kadar düştü. Şu anda fiyat, destek alanının üst noktasında yer alıyor ve 26.800 doların üzerinde kalıcılık sağladığı takdirde, 27.255, 28.200 ve 28.775 dolar gibi seviyelere doğru hareket edebilir. Ancak, SEC’in kripto endüstrisine yönelik negatif haberleri piyasanın rotasını aşağıya doğru çevirebilir. BTC için takip edilebilecek destek bölgeleri 26.153, 25.257 ve 24.586 dolar olarak sıralanabilir. Eğer 25.586 dolar seviyesinde tepki alınamazsa, kripto para piyasasındaki düşüşler derinleşebilir.

Btc Grafigi
Btc Grafigi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.