HaberlerMetaverse Haberleri

Slipknot, Metaverse Evrenine Giriş Yapıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Slipknot, metaverse evrenine giriş yapıyor. Son yılların en çok konuşulan teknolojisi haline gelen metaverse evreni, gün geçtikçe popülerlik kazanıyor. Birçok endüstri için Metaverse tamamen yeni bir alan ve ortam açar. Hayatımıza sızmaya başlayan metaverse, çeşitli sektörlere yeni bir kapı açmıştır. Müzik sektörü de bunlardan biri. Müzisyenlerin, sanatçıların ve plak şirketlerinin çoğu bu yeni sanal dünya hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyor. Tanınmış bir metal grubu olan Slipknot da metaverse’e gireceklerini açıkladı.

Slipknot, “Knotverse” İsimli Metaverse Evreni Oluşturacak

Slipknot, Metaverse Evrenine Giriş Yapıyor!
Slipknot, Metaverse Evrenine Giriş Yapıyor!

Dünyaca ünlü bir metal grubu olan Slipknot, bu sefer metaverse alemine girişlerini duyurdu. Grup, metal meraklılarına adanmış bir metaverse evreni oluşturmak için The Sandbox ile işbirliği yapacak.

Slipknot, işbirliği sonucunda The Sandbox içinde “Knotverse” adlı bir metaverse evreninin oluşturulacağını iddia etti.

Metal müzik grubu, metaverse platformu The Sandbox ile işbirliği yaparak metaverse’e ilk adımını attı. Raporlara göre Slipknot, işbirliğinin bir parçası olarak metal müzik severler için “Knotverse” adlı bir metaverse ortamı kuracak.

Metal Müzik Severler Knotverse’de Bir Araya Gelebilecek

Canlı konserler ve oyunlar sergileyecek olan Knotverse’in NFT satışları için yer açacağı ve metal müzik hayranları için sosyal bir platform olarak hizmet edeceği bildiriliyor.

Knotverse, 2012 yılında Slipknot tarafından kurulan müzik festivali ‘Knotfest’ ile aynı zamanda çıkış yapacak. Grupla uyumlu olarak, platform karanlık bir karnaval havasına sahip olacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.