Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasasında Son Durum: Bitcoin ve Altcoinlere Güncel Bakış!

Lider kripto para birimi Bitcoin bir kez daha 40.000 doların altına düştü. İşte Kripto para piyasasında son durum durum ve mevcut seviyeler.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası son zamanlardaki kayıplardan kurtulmaya çalışıyor ancak başarısız oluyor. Öyle ki en popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde 42.000 dolar seviyesinin üzerinde yükselmelmişti.

Ancak son düşüşle birlikte BTC 40.000 doların altına geri döndü. İşte Bitcoin ve altcoinlere en güncel bilgiler ve bunların güncel seviyeleri.

Bitcoin (BTC)

Piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), düşüş eğiliminden çıkamadı. Öyle ki en popüler kripto para son günlerde yükselişe geçerek 42.800 dolar gibi yüksek bir seviyeye ulaşmıştı. Ancak BTC’deki bu artış, fiyat tekrar düşmeye başladığından uzun sürmedi.

22 Nisan itibariyle, BTC’de başlayan düşüş eğiliminin ardından Bitcoin fiyatı 40.000 doların altına düştü.

Bitcoin Fiyat Grafiği
Bitcoin Fiyat Grafiği

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin (BTC) şu anda önceki 24 saatte yüzde 0.27 artışla 39.703 dolardan işlem görüyor.

Altcoinlerde Son Durum Nedir?

Kripto para piyasası öncelikle en popüler kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyatı hareketlerine dayanmaktadır. Yani genel olarak Bitcoin düştüğünde altcoinler düşer ve Bitcoin yükseldiğinde altcoinler yükselir ise artış yaşanır.

Öyle ki, piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), kısa süreliğine 3.000 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördükten sonra BTC ile birlikte düşmeye başladı.

Bitcoin’de son zamanlarda yaşanan çöküşün bir sonucu olarak popüler altcoin 3.000 doların altına kaydı.

Ethereum Grafik
Ethereum Grafik

CoinMarketCap verilerine göre, Ethereum (ETH), bu makalenin yazıldığı sırada son 24 saatte yüzde 0,36 düşüşle 2,949 dolardan alıcı buluyor.

Öte yandan ilk on kripto paraya baktığımızda durum şu şekilde:

Altcoinlerde Son Durum 4 768X456 1

Binance Coin (BNB) hala son 24 saatte yüzde 0,35 artışla 404 dolardan işlem görüyor, Ripple (XRP) son 24 saatte yüzde 0,43 düşüşle 0,71 dolar ve Solana (SOL) yüzde 1,18 arttı. Son 24 saatte, Terra (LUNA) yüzde 1,61 artarak 91 dolara çıktı. Cardano (ADA) yüzde 0.16 gerileyerek 0,89 dolara düştü ve Avalanche (AVAX) yüzde 1,38 düşüşle 78 dolara geriledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.