Haberler

Sony’den, Blockchain için Startale Labs ile Ortak Girişim!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blockchain teknolojisi, günümüzde birçok şirket için giderek daha önemli bir hale gelmektedir. Bu teknoloji, güvenli ve şeffaf bir şekilde veri paylaşımını sağlayarak iş süreçlerini optimize etmekte ve maliyetleri düşürmektedir. Sony Network Communications ve Astar Network’e bağlı olan Startale Labs, bu alanda önemli bir adım atmaya karar vererek Sony Blockchain’i geliştirmek için ortak girişim kurmaya karar verdi.

Startale Labs, Sony Network Communications ve Astar Network’ün resmi Twitter hesabı üzerinden bu iş birliğini duyurarak konu hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Sony Network Communications ve Startale Labs, kendi uzmanlıklarını, becerilerini ve ortak ağlarını birleştirerek, küresel web3 altyapısının omurgası haline gelebilecek bir blockchain geliştirmek için ortak bir anlaşma imzaladı.

Bu stratejik iş birliği hakkında konuşan Sony Network Communications Başkanı ve Temsilci Direktörü Jun Watanabe, “Gelişmiş Web3 teknolojisi ve uzmanlığıyla tanınan bir şirket olan Startale Labs ile bu ortak girişimin kurulduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. Bu girişimin, Sony’nin blockchain teknolojisindeki liderliğini ve Startale Labs’ın yenilikçi yaklaşımını bir araya getirerek, endüstri standartlarını ve kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.