Analiz

Cardano ve Dogecoin Fiyat Analizi: DOGE ve ADA Fiyat Beklentileri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Alonzo Hard fork‘unda fiyat beklentilerini karşılamayan Cardano (ADA), 50 SMA ve azalan trendi çizgisine karşı koymak adına girişimlerini sürdürüyor. Popüler kripto para Dogecoin (DOGE) ise SuperTrend indikatöründe kaydedilen satış sinyalleri ile savaş veriyor.  Lider kripto para Bitcoin’in 48.000 doları aşması kripto para piyasasında pozitif yönde sinyallerin görülmesine yol açmıştı. Ancak bu seviyenin altına sarkan fiyat hareketinde kripto piyasası kırmızıya büründü.

Cardano (ADA) Fiyat Analizi

Alonzo yükseltmesinin peşinden sektördeki en yeni akıllı sözleşme platformu olan Cardano, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.1 dolardan uzak bir görünüm çiziyor. Geçtiğimiz hafta süregelen düşüş dalgası, ADA fiyatında kayıplara niçin oldu. Cardano, 2.42 dolar seviyelerinden işlem görürken boğalar bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla trend çizgisi aşma girişimlerini sürdürüyor.

Cardano (Ada) Fiyat Analizi
Cardano (Ada) Fiyat Analizi

ADA boğaları 2.40 dolarlık destek seviyesinde tutunarak bu bölgeyi 3 dolara sıçrama tahtası olarak kullanmayı planlıyor. MACD, potansiyel olarak yükseliş sinyalini geciktiriyor. Ortalama çizgisinin üstünde bir günlük kapanış yükseliş trendini doğrulayacaktır. Bununla birlikte 50 SMA’nın Cardano’nun 3 dolara yetişmesi adına önemli bir nokta olduğu belirtilmelidir. Bu düzey kırılırsa yükseliş trendi güçlenebilir.

Dogecoin Fiyat Analizi

CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin 1 hafta öncesinde kaydettiği 0.32 dolarlık seviyesine yaklaşmak adına savaşını sürdürüyor. DOGE, 0.22 dolar alanında savunmasını gerçekleştirirken toparlanma evresine işlem görüyor. Dogecoin, 0.25 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görürken popüler kripto paranın 0.74 dolarlık üstün dereceli seviyeye ulaşmak için uzun bir yol katetmesi gerekiyor.

Dogecoin Fiyat Analizi
Dogecoin Fiyat Analizi

SuperTrend indikatörü 7 Eylül’den bu yana satış sinyali gösteriyor. Bu göstergenin işareti, eğilimin genel olarak aşağı yönde olduğu ve yükseliş adına girişimlerin zayıf kalmasından kaynaklanıyor. Dogecoin’in 0.22 dolarlık destek alanını kontrol etmesi ve devam eden aşağı yönlü trend hareketinde 0.20 dolara kadar gerilemesi planlanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.