Haberler

Blockchain Şirketi Ripple ve FOMO Pay’dan Yeni Ortaklık!

ABD blockchain şirketi olan Ripple, işini genişletmek için yeni anlaşmalar kurmaya devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blockchain şirketi Ripple ve FOMO Pay’dan yeni ortaklık. ABD blockchain şirketi olan Ripple, işini genişletmek için yeni anlaşmalar kurmaya devam ediyor. FOMO Pay, Ripple’ın kısa süre önce QNB ile işbirliği içinde Filipinler’e havale hizmetini tanıtmasının ardından yeni bir ortak olarak Ripple’a katıldı.

Ripple’ın Yeni Ortağı FOMO Pay

QNB ile Ripple, Asya pazarlarının ötesine geçti. Yakın zamanda Ripple, Singapur merkezli bir ödeme şirketi olan FOMO Pay ile güçlerini birleştirdi. E-ticaret, telekom, perakende ve turizm sektörlerinde kullanılan FOMO Pay ödeme sistemlerini geliştirmenin yanı sıra, Ripple bu işbirliğinin yardımıyla Asya’daki hizmetlerini genişletecek.

FOMO Pay, Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) teknolojisini kullanarak, iki firmanın anlaşmasına göre euro ve dolar için likidite desteği sağlayarak hazine ödemelerini artıracak. Ripple cephesinde artan anlaşmalar, çok çeşitli faaliyetlerin önünü açacak.

FOMO Pay CEO’su Louis Liu, işletmenin artık uygun fiyatlı ve neredeyse hızlı ödemeler yapabildiğini belirterek şunları söyledi:

Müşterilerimize farklı para birimlerinde daha verimli ve uygun maliyetli ödeme modları sunmayı amaçlıyoruz. Dünya çapında EUR ve USD cinsinden uygun fiyatlı ve anında ödeme elde etmemizi sağlayan hazine yönetimi için Talep Üzerine Likidite’den yararlanmak üzere Ripple ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.” diyerek ortaklık hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.