HaberlerBitcoin Haberleri

BTC 60.000 Doların Altına Geriledi! Uzmanlardan Uyarı Geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin, sert düşüşünü sürdürerek 60.000 doların altına düştü. BTC bu düşüşle birlikte önemli bir fiyat sekansı da kaydetmiş oldu.

Bitcoin 60.000 Doların Altına Geriledi!

Kripto para piyasası, liderin aşağı yönlü hareketi ile önemli kayıplara uğradı. Bitcoin, yazının kalema alındığı an itibariyle 60.000 doların altına gerileyerek 59.000 dolarlık fiyat bandına itildi. Lider kripto para, 24 saat içerisinde 66.000 dolar sınırına dayanmasının ardından 59.000 dolara kadar düşüş göstererek yaklaşık 7.000 dolar değer yitirdi.  kaydetti.

Bitcoin Sert Düşüş
Bitcoin Sert Düşüş

Geçtiğimiz gülerde Evergrande iflas haberiyle momentumunu kaybeden Bitcoin sert bir düşüşün ardından toparlanma evresini kısa sürede tamamlamıştı. Fakat 66.000 dolar seviyesini kazanamayan BTC, bugün %10’un üzerinde düşüşle 59.000 dolara kadar geriledi. 60.000 dolarlık psikolojik seviyenin korunması büyük önem arz ederken uzmanlardan olumlu yorumlar gelmeye başladı.

Kripto para uzmanları bu düşüşün ardından  henüz panik yapmayı gerektirecek ciddi bir durumun ortaya çıkmaması adına yatırımcıları sakin kalmaları için uyarıda bulundu. Piyasanın yükseliş modelinin henüz bozulmadığını belirten analistler, önümüzdeki dönem adına olumlu görüşlerde bulundular.

Kripto Para Piyası Son Durum

Lider kripto para Bitcoin’in sert düşüşü sonrası kripto para piyasası değeri 2.5 trilyon dolara kadar geriledi. Bitcoin ile birilikte Ethereum, 4.000 dolar sınırına yaklaştı.  Öte yandan Binance Coin (BNB) 600 dolar seviyesinin altına düştü.

Popüler Altcoin’ler Solana 221 dolar, Cardano 1.87 dolar, XRP 1.07 dolar, Polkadot 40 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görüyor. Krip para piyasası kızıla bürünürken değer kayıpları %10’ları aştı. Ayrıca Korku ve Açgözlülük Endeksi 70 seviyesiyle pozitif tarafta kalmaya devam etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.