HaberlerAltcoin Haberleri

Analist, Axie Infinity (AXS) İçin ATH Tahmininde Bulundu ve Nedenlerini Sıraladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para analiz kanalı Coin Bureau, Axie Infinity (AXS coin) için ATH tahmininde bulunup nedenlerini sıraladı. Peki AXS coin kaç dolara ulaşabilir?

AXS Fiyatını Yükseltecek Nedenler

Analiz kanalı Coin Bureau, Axie Infinity (AXS coin) için kısa vadede yeni ATH seviyelerine ulaşacağına yapacağına inanan analistler bunu lider Bitcoin fiyatının hareketlerinden bağımsız olarak savunuyor.

İşte AXS Coin ATH seviyesine ulaştıracak nedenler:

  • Listede ilk sırada, FTX kripto para borsasının Axie oyuncularına burs sağlamak için getiri guild oyunlarıyla ortak olacağına dair duyurusu var.

“Burslar, Axie topluluğu tarafından oluşturuldu ve esas olarak, Axie Infinity pazarından oynamaları gereken üç Axies’i satın almaya gücü yetmeyen oyunculara Axies ödünç vermeyi içeriyordu”.

  • AXS günlük 1 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı.
  • Axie Infinity NFT satışlarında 1 milyar dolara ulaştı.
  • Coinbase borsası, AXS coin’i listeledi.
  • VC Andreessen Horowitz liderliğindeki bir finansman turunda Sky Mavis 152 milyon dolar topladı.
  • Ekim ayının sonunda, Axie Infinity kendi Metaverse’ini piyasaya sürme sürecinde olduğu için Axie Infinity, Facebook’un Metaverse yeniden markalaşması etrafındaki coşkuya katıldı.
  • Katana adlı kendi merkezi olmayan borsasının startını verdi.

“Katana borsası, Uniswap gibi otomatik bir piyasa yapıcıdır ve ne yazık ki şu anda yalnızca üç işlem çifti ile işlem yapılmaktadır. Öyle olsamasına rağmen Katana’ya kilitlenen toplam değer şu anda bir milyar doları aşmış durumda”.

  • Son fiyat katalizörü ise Crypto Gaming United (CGU) Axie Infinity oyuncularına dört bin dolara kadar burs sağlayacağını duyurdu.

[ccpw id=”17261″]

AXS Coin Fiyat Tahmini

Axie Infinity’nin güncellemeleri ile AXS coin fiyatını tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkardı. Proje Ocak 2021’den bu yana yaklaşık %1000 arttı. Bununla birlikte, AXS çok güçlü bir yükseliş trendinde ve tüm zamanların en yüksek seviyeleri yakında gibi görünüyor.

Axs
Axs

Analistler AXS coin‘in piyasa değerinin oldukça büyük olduğunu ve birim fiyatının yükselmesi için daha fazla paraya ihtiyaç duyulduğunu belirtiyor. Oyuncular güzel AXS ödülleri kazanıyor ve bunların az bir kısmı hemen satış yolunu tercih ediyor. Yine de Coin Bureau, satış baskısındaki artışın, AXS için çok fazla talep yaratan Axie Infinity’nin sürekli benimsenmesiyle dengelendiğine dair güçlü inancını paylaşıyor.

Ve daha da önemlisi, AXS’in kripto boğa piyasası bitmeden 2 kat daha değerlenebileceğini iddia ediyorlar.

UYARI: Yazımızda yer alan bilgiler tamamen 3. şahısların açıklamalarına dayanmaktadır ve yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.