HaberlerAltcoin Haberleri

Axie Infinity (AXS) ve Decentraland (MANA)! Fiyatında Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerinin son 24 saat içerisinde yaşadığı düşüşler birçok altcoin’i etkilemiş durumda. Son zamanların gözde Metaverse projelerinden AXS ve MANA‘da da değer kayıpları görüldü.

Axsusdt
Axsusdt

Axie Infinity (AXS) Son Durum

ETH blok zincirinde geliştirilmiş çevrimiçi video oyun platformu olan Axie Infinitynin yerel kripto para birimi olan AXS, son dönemlerde kaydettiği yukarı yönlü fiyat hareketleri ile birlikte önemli  fiyat artışları kaydetti. Fakat son 24 saat içerisinde AXS, piyasadaki düşüş eğilimine ayak uydurarak aşağı yönlü bir yol izledi.  Bu  fiyat hareketleri ile birlikte AXS fiyatı, 144 dolar fiyat seviyelerinden 134 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Axie Infinity’nin bir gündeki değer kaybı, %6’yı aştı.

Manausdt
Manausdt

Decentraland (MANA)

Merkeziyetsiz sanal gerçeklik oyunu Decentraland‘ın yerel kripto para birimi olan MANA, geçmişte birden fazla kez piyasadaki genel düşüşün aksine yukarı yönlü fiyat hareketleri gösterse de lider kripto para biriminin kaydettiği değer kayıpları ile birlikte son 24 saat içerisinde ortalama %8,5’lik bir düşüş yaşadı ve 3,3 dolar fiyat seviyelerinden 2,96 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Kısa sürede çok sayıda güçlü direnç seviyesini aşarak yüksek bir fiyat performansı sergileyen MANA, bu kez önemli bir psikolojik destek seviyesi olan 3 dolar bandının altına geriledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.