HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

CoinSwitch CEO’su Ashish Singhal’dan Kripto Açıklaması!

Hindistan'ın Tanınmış Kripto Şirketlerinden CoinSwitch CEO'su Kripto Düzenlemeleri Konusunda Açıklama Yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hindistan’ın en büyük kripto şirketlerinden biri olan CoinSwitch’in CEO’su Ashish Singhal’e göre, ülke yatırımcıları korumak ve işletmeye yardımcı olmak için kripto mevzuatına ihtiyaç duyuyor.

Pazar günü Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda, 1,9 milyar dolar değerleme ve 18 milyondan fazla müşterisi ile Hindistan’ın en büyük kripto girişimi CoinSwitch’in CEO’su Singhal, Reuters’e verdiği demeçte. CEO, kullanıcıların varlıklarına ne olacağı hakkında hiçbir fikrinin olmadığını iddia ederek hükümetin kripto varlıkları yasaklayıp yasaklamama konusundaki ayrımını vurguladı. Ayrıca kuralların çevreyi iyileştireceğini ve daha fazla öngörülebilirlik getireceğini savundu.

Daha önce bildirdiğimiz gibi, Hindistan kripto varlıklara yönelik olası bir yasaktan yana. Ülkenin kripto varlıkları vergilendirme kararı kripto topluluğu  tarafından kabulün bir işareti olarak görülse de konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.