HaberlerAltcoin Haberleri

BTCturk’ten Yeni Liseteleme: Dogecoin Katili Shiba Inu (SHIB) Geliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Ünlü kripto para borsası BTCturk, son zamanların popüler meme tokeni Shiba Inu’yu listeleyeceğini duyurdu. Son günlerde yakaladığı performansla mayıs ayında yakaladığı ATH seviyesine yaklaşan SHIB token, arık BTCturk’te listelenecek.  Çıktığı günden bu yana   sıfırları tek tek atan SHIB son aylarda önemli kripto para borsalarında da listelenmişti.

SHIB Token BTCturk’te Listeleniyor

BtcTurk’ten yapılan açıklamaya göre  Shiba Inu (SHIB) 15 Ekim tarihinde BTCturk’te listelemesi yapılacak. Cuma günü yapılacak listelemenin saati de belli oldu. BtcTurk borsası saat 15:00 itibariyle en büyük ikinci şaka coini olan Shiba Inu (SHIB) listelemesini gerçekleştirecek Fiyat yükselişi birçok borsanın Shiba Inu listelemelerini erkene almalarına sebep oldu.

Kripto para borsası, kullanıcılarına müjdeli haberi yukarıdaki paylaşımla duyurdu. Türkiye’nin en eski kripto para borsalarından olan BtcTurk 91 paritede Türk kripto yatırımcılarına hizmet veriyor.

[ccpw id=”10110″]

Shiba Inu (SHIB) Fiyatında Son Durum

Yazının kalaeme alındığı sırada 0.00002737 dolardan alıcı bulan Shiba Inu (SHIB) 11 milyar dolar piyasa değerine yaklaştı. Toplam arzı 1 katrilyon olan SHIB bunun yarısını yolun başındayken Vitalik Buterin’e göndermişti. Bunun bir nevi yakma şeklinde düşünebiliriz. İlerleyen süreçte token yakma mekanizmalarını devreye almayı planlayan proje eğer dolaşım arzını daraltabilirse birkaç sıfır daha atması mümkün olabilir. Bu haliyle bile Shiba Inu ilk 10’a girmek için savaşıyor. Hali hazırda en büyük 20’nci kripto para olmayı başarmış durumda.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.