HaberlerAltcoin Haberleri

Squid Game’in Yıldızı Dogecoin’e Olan İlgisini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanlarda izlenme rekorları kıran Netflix yapımı Squid Game dizisinin yıldızı Jung Ho-Yeon, Vogue Korea ile yapılan bir röportajda favori kripto parasını paylaştı. Ünlü Youtuber Matt Wallace’ın onayladığı bu haberde Jung Ho-Yeon, popüler kripto para birimi Dogecoin‘e ilgisi olduğunu açıkladı.

Squid Game Yıldızından DOGE Açıklaması

Medyaya yansıyan biilgilere göre Squid Game yıldızı Jung Ho-Yeon, Dogecoin (DOGE) paylaşımlarını gördüğünde kalbinin çarptığını belirtti. Koreli yıldız oyuncu, Squid Game ile tanındı. Kripto para birimlerinin ünlüler tarafından benimsenmesi, takipçi kitlelerine önemli etkilerde bulunuyor. Ünlülerin kripto para birimlerine ilgisi her geçen gün artıyor. Sosyal medya platformu Instagram’da 20 milyon takipçiye ulaşan Ho-Yeon’un Dogecoin açıklaması Matt Wallace tarafından da onaylandı.

Indir 14 1

Ünlülerin Dogecoin Benimsemesi

Popüler kripto para Dogecoin (DOGE), Tesla CEO’su Elon Musk ile kitlelere tanıtılmıştı. Elon Musk, Dogecoin’in birçok etkinliğine katılmış ve her röportajında desteğini eksik etmedi. Bununla birlikte milyarder iş insanı Mark Cuban, sahibi olduğu NBA ekibi Dallas Mavericks’in ödeme yöntemlerine Dogecoin’i entegre etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.