HaberlerBlockchain HaberleriKripto Para Birimleri

Terra Kurucusu Do Kwon’dan UST Kurtarma Planı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra kurucusu Do Kwon’dan UST kurtarma planı. Terra’nın kurucusu Do Kwon, UST’yi kurtarma stratejisini açıkladı. Strateji, minting kapasitesinin artırılmasına dayanmaktadır.

Kwon, Twitter hesabında verdiği bir tweet dizisinde 72 saatin Terra topluluğu için son derece zor olduğunu kabul etti ve planın UST’nin hayatta kalmasına izin vereceğini umduğunu belirtti. Stablecoin dinamiklerinin işleyişi nedeniyle, UST’den yapılan sermaye çok fazla Luna satışına neden oluyor. Sonuç olarak, LUNA son 24 saatte değerinin %90’ından fazlasını kaybetti. Kwon konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri açıkladı:

Her şeyden önce, UST’yi yeniden sabitlemeye başlamadan önce çıkacak stablecoin arzını absorbe etmek olacak. Bunu aşmanın bir yolu yok.

Sonuç olarak, topluluk ilk önce günlük basılan Luna miktarını artırma önerisini oylayacak:

Doğal olarak, bunun UST ve LUNA sahipleri için yüksek bir maliyeti var. Ancak ekosisteme daha fazla dışsal sermaye getirmek ve UST üzerindeki arz yükünü azaltmak için çeşitli seçenekleri keşfetmeye devam edeceğiz.

Kwon ayrıca, stablecoin’in teminatlandırılmak üzere gelecekte yeniden inşa edileceğini de belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.