Borsa Haberleri

BTCturk Güvenilir Mi? BTCturk İşlem ücretleri Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BtcTurk bir türk kripto para borsasıdır. Türkiye yüksek derecede çok sayıda kripto para borsasına sahiptir.

BTCtürk aslında dünyadaki ilk kripto para borsalarından biriydi. 2013 yılında piyasaya sürüldüğünde, Türkiye’deki ilk kripto para borsasıydı ve iddiaya göre tüm dünyadaki dördüncü kripto para borsasıydı. Bugün, Cryptowisser’a göre, borsada her ay ortalama 580.000 kayıtlı kullanıcı ve yaklaşık 15.000 yeni kullanıcı bulunuyor.

Borsanın ana ofisi İstanbul’da bulunuyor ve 40’ı ticaret platformunun müşteri destek ofisine odaklanan yaklaşık 90 çalışanı istihdam ediyor.

Ne yazık ki, herhangi bir ABD yatırımcısı için BtcTurk, ABD’li yatırımcıların borsasında işlem yapmasını desteklemiyor. Dolayısıyla, ABD’li bir yatırımcıysanız ve burada ticaret yapmak istiyorsanız, ticaret yeri seçiminizi yeniden gözden geçirmeniz ve diğer en iyi kripto borsalarından birini seçmeniz gerekir.

Mobil Destek

BTCtürk’ün hizmetleri mobil formatta da mevcuttur. BtcTurk uygulamasını hem App Store’dan hem de Google Play’den indirebilirsiniz.

BtcTurk Ticaret Görünümü

Farklı borsaların farklı ticaret görüşleri vardır. Ve “bu genel bakış en iyisidir” görüşü yoktur. Size en uygun ticaret görüşünü kendiniz belirlemelisiniz.

Görüşlerin normalde ortak noktası, hepsinin sipariş defterini veya en azından sipariş defterinin bir kısmını, seçilen kripto para biriminin fiyat tablosunu ve sipariş geçmişini göstermesidir. Normalde alım ve satım kutuları da vardır.

Bir borsa seçmeden önce, sizin için doğru hissettirdiğinden emin olmak için alım satım görünümüne bir göz atmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: OKEx Güvenilir Mi? OKEx Para Yatırma Yöntemleri Nelerdir?

BtcTurk İşlem ücretleri

İşlem ücretlerini her zaman kontrol etmelisiniz. Aşağıdaki bilgileri okumadan önce, aşağıdakileri açıklığa kavuşturmaya değer olabilir: alıcı ücreti nedir ve yapıcı ücreti nedir?

İşlem emri, emir defterinde bulunan ve emir defterinden likiditeyi kaldıran bir emirle hemen eşleşirse, alım satım ücreti alır.

Tüccar siparişi, sipariş defterine likidite ekleyen, sipariş defterinde zaten bulunan bir siparişle hemen eşleşmezse, işlem yapıcı ücreti alır.

Bu borsa %0,09’luk bir alıcı ücreti sunuyor (kriptodan kriptoya ticaret için). Bu ücret, yaklaşık %0,25 olan sektör ortalamasının altındadır. Borsa aynı zamanda üreticilere indirim de sunuyor ve üretici ücretleri %0,05 olarak ayarlandı (kriptodan kriptoya ticaret için). Bu ücretler gerçekten rekabetçi.

Birçok borsada, hacimler arttıkça azalan alım satım ücretleri vardır. Bu, daha yüksek hacimlerde alım satım yapmaya teşvik edildiğiniz anlamına gelir. Bu incelemede ve karşılaştırma tablosunda listelenen ücretler, bu tür toplu indirimleri içermez.

BtcTurk Para Çekme Ücretleri

BtcTurk‘un yüzdeye dayalı bir para çekme ücreti vardır, yani para çekerken çekilen miktarın bir yüzdesini sizden alırlar. Ücretlendirilen yüzdeleri %1.00’dır. Bu alışılmadık bir para çekme ücreti modelidir, ancak duyulmamış değildir. Çoğu borsa, çekilen miktarın boyutuna bakılmaksızın sabit bir para çekme ücretine sahiptir.

Bu borsanın sahip olduğu ücret modeli ile küçük miktarlar çektiğinizde sizin için daha faydalıdır. 0.01 BTC çekerseniz, para çekme ücreti 0.0001 BTC (düşük) olur. Ancak, 10 BTC çekerseniz, para çekme ücreti 0,1 BTC olur (oldukça yüksek). Lütfen bu para çekme ücreti modelinin kendi ticaretinize uygun olup olmadığını iyi değerlendirin.

BtcTurk Para Yatırma Yöntemleri

BTCtürk, para yatırma yöntemi olarak banka havalesi sunar, ancak kredi kartı ile para yatıramazsınız. Banka havalesi mevcut bir para yatırma yöntemi olduğundan, bu alışverişi “giriş seviyesi ticareti” yapar. Bu, yeni kripto para yatırımcılarının BtcTurk‘te ticaret kariyerlerine başlayabilecekleri anlamına geliyor.

BtcTurk Güvenilir Mi?

BtcTurk, Bitcoin kullanarak altcoin alımını kolaylaştıran yüksek hacimli ticaret sunduğu için güvenilir olarak kabul edilir. Hâlâ bazı sınırlamaları olsa da, Btcturk kadar güvenilir olmayan diğer borsa platformlarına kıyasla yine de mükemmel bir ticaret deneyimi sunabiliyor.

BtcTurk, Türkiye’de faaliyet gösteren ve Bitcoin kullanarak yüksek hacimli altcoin ticareti sunan saygın bir borsadır. Ayrıca sınırlamaları vardır, ancak karmaşık talimatlardan geçmek veya zorluklarla uğraşmak zorunda kalmadan kripto para birimini takas etmenin kolay bir yolunu arayanlar için satın alma sürecini kolaylaştırmak için oluşturulmuştur
İnsanlar, son Thodex vakası nedeniyle diğer borsaların güvenirliğini sorgulamaya başladılar.

Ancak BtcTurk‘ün kripto para alıp satmak için güvenli bir yer olduğuna inanmamıza yardımcı olacak birçok neden var. Buna ek olarak, birçok kişi hala kripto para ticareti söz konusu olduğunda BtcTurk’ün en güvenilir yerlerden biri olduğunu söylüyor.

.Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.