Altcoin HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Bu 3 Metaverse Altcoin 100x Yapabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu 3 metaverse altcoin 100x yapabilir. Tanınmış kripto para analisti ve tüccarı Rack Davis, 2021’in son ayında takipçileriyle güçlü temellere ve yüksek patlama potansiyeline sahip 3 NFT Metaverse altcoini paylaştı.

Bu 3 metaverse altcoin 100x yapabilir

Efinity (EFI)

İlk sırada Enjin tarafından üretilen ve Polkadot üzerine inşa edilen yeni nesil dijital varlık blok zinciri olan Efinity (EFI) yer alıyor.

Lark Devis, Efinity ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Enjin, aşina değilseniz, oyun dünyasının en değerli oyuncusu. Enjin, oyun kripto dünyasının OG’si ve 2018’den beri Enjin’i konuşuyoruz. Her yerdeler. NFT’yi biliyorlar.

Efinity (EFI) zaten oyun odaklı en çok benimsenen ve en başarılı kripto para birimlerinden biridir.

Sonsuzluk aslında çılgınca ölçeklenebilirliğe sahip zincirler arası bir ağdır. Bu bir tür ölçeklenebilirliktir, birden fazla oyunda oyun içi para birimine sahip olmanız, ağındaki binlerce oyunu desteklemeniz ve gerçek NFT’lerin her zaman el alışverişi yapmasına izin vermeniz gerekir.

Öyle ki, proje kısa süre önce Enfinity Metaverse Fund için başarılı bir şekilde 100 milyon ABD doları topladı.

Terra Virtua (TVK)

Analist: Terra Virtua, ikinci yüksek potansiyelli Metaverse altcoin için patlama potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Terra Virtua, NFT yaratıcıları ve koleksiyoncularının etkileşim kurması için iyi planlanmış bir ticaret platformu sağlayan bir çapraz platform NFT ekosistemidir.

Terra Virtua platformu Web, PC ve mobil AR/VR ortamlarını kapsar. Terra Virtua’nın toplama yöntemi, kullanıcıları özgün ve benzersiz yollarla çekmektir.

Oyunlaştırmayı kullanarak, koleksiyondan tamamlamaya ve ardından rekabet ve yeni deneyimler yaratarak kullanıcıları etkilemek için gidiyoruz.

“Terra Virtua, NFT alanında büyük bir oyun ve Metaverse alanında da büyük bir oyun. Harika NFT’ler yaptılar. Dünyanın en büyük markalarından bazılarıyla işbirliği yaptılar. En büyük filmi lisanslayan Paramount ile işbirliği yaptılar. NFT dünyasına girme hakkı. Unity ile çalışıyorlar. Unreal ile çalışıyorlar.”

EPIK Prime (EPIK)

Yakın zamanda 300’den fazla video oyunu müşterisine sahip olan Epik, dünyanın önde gelen NFT lisanslı teknoloji şirketidir, markayı video oyunlarına yerleştirir, dünya çapında 1 milyardan fazla oyuncu için yüksek kaliteli dijital varlıklar ve deneyimler sağlar.

Dünyanın en büyük dijital ekosistemine sahiptir. En popüler yüzlerce eğlence markası. “Ortaklığın potansiyeli ve projenin gerçek durumu göz önüne alındığında mevcut piyasa değeri çok düşük” Analist ayrıca EPIK Prime’ın Universal, Warner Music Group ve Ultraman’ın da işin içinde olduğunu ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.