HaberlerAltcoin Haberleri

Elon Musk Etkisiyle Bir Kripto Para Birimi Daha Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk‘ın kripto paralar ile ilgili yaptığı paylaşımlar sürekli gündemde kalmayı başarıyor. Öyle ki başarılı iş insanı, geçtiğimiz gün Twitter’da ismini değiştirdi. Musk’ın bu hareketiyle yeni çıkan kripto para birimi uçuşa geçti.

Elon Musk Etkisiyle Lorde Edge Token Uçuşa Geçti

Kripto paralara olan ilgisiyle bilinen başarılı iş insanı Elon Musk, hafta sonu Twitter hesabındaki adını “Lorde Edge” olarak değiştirdi. Musk’un bu hamlesiyle birlikte değişikliğin arkasındaki neden tartışmalara yol açtı.

Elon Musk’ın ismini değiştirmesinin ardından  Lorde Edge kripto para birimi Pazartesi günü işlem görmeye başladı ve CoinMarketCap verilerine göre yaklaşık 27 milyon dolar değerinde işlem hacmini kendisine çekti.

Edgelonedgelon
Edgelon

Fiyat, 0,00003192 dolarlık açılış fiyatından %825’lik bir artışı temsil eden 0,00002954 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaştı. Token, CoinMarketCap’teki 1.500’den fazla izleme listesinde yer aldı. Lorde Edge coin‘in fiyatı daha sonra 0.000002724 dolara kadar düştü, ancak o düşüşten sonra yeniden toparlandı ve %389’lik bir artış yaşadı.

Ethereum tabanlı kripto para biriminin arkasındaki topluluk olan EDGELON, Pazar günü bir Twitter gönderisinde “HAYATTAYIZ ve BOOMING! @elonmusk Lorde Edge bizimle!” paylaşımını yaptı.

Meme Token’lara Dikkat!

Global kripto para düzenleyicileri, yatırımcıları meme coin’lere ve diğer dijital varlıklara yatırım yapma konusunda dikkatli olmaya çağırdı. Öyle ki, Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi “Squid Game“den esinlenen bir kripto para birimi, alıcılar devreye girdikçe %75.000 arttı. Fakat proje geliştiricileri geçtiğimiz hafta aniden ortadan kaybolarak mağduriyetlere yol açtı. Geliştiricilerin aniden ortadan kaybolması bunun bir dolandırıcılık olduğunu düşündürdü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.