Altcoin Haberleri

Bu Altcoin’deki Yükselişi FTX Krizi Bile Durduramadı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasını sarsan FTX olaylarının ardından kripto para birimlerinde toparlanma sinyalleri takip ediliyor. Kripto dünyasının önde gelen isimlerinden Sam Bankman-Fried’ın kurucusu olduğu FTX borsası önce iflas başvurusu yapmış ardından hack’lenmişti. Bu gelişmelerin ardından FTX borsası ile bağlantılı olan Solana Blockchain’inde yatırımcıları endişelendiren bir süreç başladı Solana ağını kullanan Serum’un SRM tokenleri dijital varlık piyasalarında yükseliş hareketiyle dikkat çekti. Topluluk, FTX olaylarından sonra acil bir fork uygulamak isterken SRM fiyatındaki yükseliş büyük ilgi gördü.

SRM Token Fiyatı Hızlı Yükseldi

Srm Token

Serum merkeziyetsiz borsasının topluluk üyeleri FTX borsasında hack saldırısı sonrası güvenlik endişeleri yaşamıştı. Üyeler, acil bir fork uygulamak için harekete geçerken SRM token fiyatı 0.12 dolardan 0.32 dolar seviyesine kadar tırmandı. FTX borsasının hack’lenmesinden sonra platformun güvenliğinde açık olabileceği uyarılarıyla birlikte proje forklandı. Bu hamle SRM token fiyatında ciddi bir sıçrama gerçekleştirdi. SRM fiyatı 0.34 dolara ulaşarak son zamanlardaki zirveyi görse de geçen yıla kıyasla hala yüzde 95 oranında değer kaybetmiş halde görülüyor.

Deneyimli kripto para analisti Riyad Carey, SRM token fiyat artışını büyük olasılıkla toplulukta bir fork hamlesinin gerçekleştirilmesine bağladı. Analist ayrıca forkun ilgi görmesi halinde SRM tokeninin nasıl bir performans göstereceğinin belirsiz olduğunu söyledi. Haberin kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.