Altcoin Haberleri

Yerli Yatırımcının Radarındaki Aptos (APT) Yeni Anlaşmasını Duyurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının son dönemdeki gözdesi Aptos (APT) projesiyle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürüldükten sonra hızla değer kazanan APT coin fiyatında hareketlilik tekrar başladı. Katman 1 blokchain projesi Aptos ekibi, yeni ortaklık anlaşmasını duyurdu. Projenin arkasındaki şirket Aptos Labs tarafından geliştirilen Petra isimli kripto para cüzdanı aracılığıyla MoonPay şirketiyle ortaklık kuruldu. Bu ortaklık sayesinde kullanıcılar MoonPay’in hizmetleri sayesinde Aptos ekosistemine daha kolay katılabilecek.

MoonPay ve Aptos Ortaklığı

Moonpay Ve Aptos

Web 3 fintech devi MoonPay kripto para sektörüne yönelik adımlarına bir yenisini daha ekleyerek katman 1 blockchain kuruluşu Aptos ile ortak oldu. MoonPay başkan yardımcısı Blee Blazak, kripto para basınında geniş yankı bulan ortaklıkla ilgili ilk açıklamasını yaptı: “Büyüyen Aptos ekosistemiyle ilk olarak Petra cüzdanı aracılığıyla entegre olmak, özellikle blok zinciri genişledikçe ve kullanımı arttıkça misyonumuzu yerine getirmek için bir başka adımdır.”

APT Token İşlemleri Başladı

Ortaklık haberinin hemen ardından MoonPay platformu Aptos Token APT kripto para birimini platformunda listeledi. Bilindiği üzere APT token ekim ayında mainnet üzerinde yayına giren blockchain ile birlikte borsalarda işlem görmeye başlamış ve yatırımcılardan büyük ilgi görmüştü. Aptos son dönemde kripto sektöründe en çok ses getiren projelerden biri olarak öne çıktı. Meta’nın Diem projesindeki önemli isimler tarafından kurulan Aptos projesi büyümeye devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.