AnalizMetaverse Haberleri

Popüler Metaverse Projelerinde Son Durum: AXS ve MANA Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kasım ayından bu yana değer kayıpları yaşayan kripto para piyasası, son 24 saat içerisinde de aşağı yönlü fiyat hareketleri kaydetti. Bunun yanında popüler metaverse projelerinden Axie Infinity (AXS) ve Decentraland (MANA, düşüşe rağmen yüksek oranlarda değer artışı yaşadı.

Axie Infinity (AXS) Fiyat Analizi

Blockchain tabanlı savaş oyunu Axie Infinity’nin yerel kripto para birimi olan AXS, son 1 yıl içerisinde 0,50 dolar fiyat seviyelerinden 160 dolar fiyat seviyelerine ulaşarak oldukça yüksek bir fiyat performansı sergiledi. AXS, son dönemlerde de birçok kez, piyasadaki genel düşüşe rağmen yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye devam etti.

Axsusdt
Axsusdt

Lider kripto para biriminin 56.500 dolara düştüğü 22 Kasım’da AXS, 128 dolar fiyat seviyelerinden 130 dolar fiyat seviyelerine kadar bir değer artışı yaşadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Metaverse’nin Sanal Dünyada Gerçekleştirmek İstediği Projeler Nelerdir?

Decentraland (MANA) Fiyat Analizi

Ethereum tabanlı sanal gerçeklik platformu Decentraland’ın yerel kripto para birimi MANA da, 22 Kasım’da yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydeden nadir kripto varlıklardan biri oldu.

Manausdt
Manausdt

MANA, 3,78 dolar fiyat seviyelerinden kaydetmeye başladığı bu değer artışları ile birlikte 4 dolar seviyesindeki direncini aştı ve 4,15 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.