Analiz

Cardano (ADA) Fiyat Tahminleri! ADA Fiyatı Yükselir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde volatil hareketler sürdüren kripto para birimleri, lider Bitcoin’in başarısız 59.000 dolar testlerinin ardından yeniden düşüşe geçti. Değer kayıplarına devam eden Cardano yazı hazırlandığı sırada 1,54 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor.

Cardano (ADA) Fiyatında Son Durum

Uzun bir süredir beklenen fiyat performansını gösteremeyen Cardano, Yaklaşık 3 gündür 1,63 ile 1,55 dolar arasında sıkışmış durumda. Birçok altcoin yüzde 3’ün üzerinde değer artışı kaydederken Cardano, bunların sadece onda biri kadar değer kazanabildi. Haftalık bazda yüzde 6 geri çekilen ADA fiyatı bir soluklanma sürecinde gibi görünüyor.

Genel piyasa duyarlılığı, yazının yazıldığı sırada yükselişten uzak görünüyordu. Çoğu borsada varlığın fonlama oranı eğrileri aşağı doğru gidiyor. Şimdi, fonlama oranı 0 çizgisinin altına düştüğünde ve negatif olduğunda bu, kısa vadeli yatırımcıların emsallerine kıyasla daha fazla kaldıraç talep ettiği anlamına geliyor.

Cardano
Cardano

Yatırımcılar toplu olarak yüksek kaldıraçlı alım satımları yalnızca yaklaşan alım satım seanslarının sonucundan emin olduklarında gerçekleştirirler. Dolayısıyla, düşüş eğilimine daha fazla satıcı katılırsa bu eğriler büyük olasılıkla negatif bölgeye girer. Ek olarak, ADA’nın açık pozisyonu son birkaç gün içinde üstel bir artış veya düşüş görmedi. Genel olarak 600 milyon dolar civarında bulunuyor. Bu, aslında ADA coin pazarının spekülatif ilgiden yoksun olmadığı anlamına gelir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA Coin) Nedir, Nasıl Alınır?

ADA Fiyatı Yükselecek Mi?

Marjin işlemlerle uğraşan yatırımcılar son zamanlarda daha yoğun şekilde düşüşe oynuyor. Yani piyasadaki genel beklenti (en azından marjinciler tarafında) fiyatın daha da düşebileceği yönündedir. Ayrıca tasfiye edilen long pozisyonların boyutu da shortları geride bıraktı.

Cardano
Cardano

Yukarıda bahsedilen tüm eğilimler, Cardano yatırımcılarının toplu düşüş hissini gün ışığına çıkarıyor. Şu aşamada Cardano fiyatının düşüş ihtimali daha da ağır basıyor. Buna göre alıcıların ve long pozisyon açan yatırımcıların daha fazla dikkatli olması gerekebilir. Elbette piyasa her zaman beklentilerin olduğu yöne hareket etmeyebilir ancak %51’lik bir ihtimalden bahsediyorsak bu düşüş gerçekleşme ihtimali bulunur.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.