HaberlerKripto Para Birimleri

MoneyGram CEO’su Alex Holmes’ten Stablecoin Açıklaması!

Tanınmış Para Transfer Şirketi MoneyGram, Stablecoin Tabanlı Bir Para Transfer Hizmeti Oluşturmayı Hedefliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MoneyGram CEO’su Alex Holmes’ten stablecoin açıklaması. Ripple’ın eski ortaklarından ve önde gelen bir para transferi şirketi olan MoneyGram, diğer ülkelerde stablecoin tabanlı bir para transfer hizmeti oluşturmayı hedefliyor. İlk olarak Ekim 2021’de açıklanan teklif için Stellar ile bir işbirliği kuruldu. Kullanıcılar bu anlaşma (USDC) sonucunda USD Coin kullanarak gerçek zamanlı para transferleri gerçekleştirebilecekler. Bloomberg’e göre, kullanıcılar sabit paralarını MoneyGram acentelerinde nakde çevirebilecekler. Konuyla ilgili bir yorumda MoneyGram CEO’su Alex Holmes şunları söyledi:

Kripto dünyası ve fiat dünyası bugün gerçekten uyumlu değil. Kripto dünyasından fiat dünyasına bir köprü olmaya çalışıyoruz.

LUNA ve UST’nin başarısızlıklarının yarattığı belirsizliğe rağmen Holmes, dijital para birimlerinin geleceği konusunda iyimser olduğunu belirtti. Ayrıca CEO konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Kripto paralar açıkça kalıcı olacak ve son zamanlardaki satışlara ve oynaklığa rağmen uzun süre burada kalmaya devam edecek. Bunu benimsemenin, ana akım haline getirmenin önemli olduğunu düşünüyorum.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.