HaberlerAnaliz

Cardano (ADA) Ve Solana’da (SOL) Önemli Seviyeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano (ADA) ve Solana’da (SOL) önemli seviyeler. İyi bilinen altcoinlerden biri olan Cardano (ADA) ve yaklaşmakta olan Vasil hard fork yükseltmesinin bir sonucu olarak kripto para birimi para piyasalarında öne çıkan bir kripto para olan Solana (SOL) için ne gibi zorluklar gelecek? Anahtar destek ve direnç seviyeleri token’lar tarafından kırılacak mı?

Solana (SOL)

27 Ağustos’tan bu yana Solana, hem alıcıların hem de satıcıların ilgisinin olmadığını gösteren 30 ila 33 dolar arasında dar bir aralıkta sıkıştı. Negatif bölgedeki göreceli güç endeksi (RSI) ve azalan 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) düşüş avantajına işaret ediyor olabilir. Satıcılar kripto para biriminin fiyatını 30 doların altına çekerse, 26 dolarlık önemli destek seviyesine SOL/USDT çifti ulaşabilir. Belirtilen seviyenin etrafındaki alanı bir mola olarak düşününebiliriz.

Parite, 39 dolarlık 50 günlük SMA’ya kadar yükselebilir. Öte yandan, kripto para birimini fiyatı mevcut seviyesinden ve 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa. Böyle bir hareket, çiftin fiyatının birkaç gün daha 30 ila 48 dolar arasında kalacağı anlamına gelir.

Cardano (Ada) Ve Solana’da (Sol) Önemli Seviyeler!

Önceki üç gün boyunca Cardano, 20 günlük EMA yakınında 0,47 dolardan işlem görüyor, ancak boğalar fiyatı bu işaretin ötesine yükseltemedi. Bu, 20 günlük EMA’nın ayılar tarafından korunduğunu gösterir. popüler altcoin ADA’nın fiyatı 20 günlük EMA’nın altına düşer ve 0,44 doların altında işlem görmeye başlarsa ADA/USDT çifti 0,42 dolara kadar düşebilir. Ayılar fiyatı bu seviyenin altına çekmeyi başarırsa parite 0,40 dolara düşebilir, ancak bu seviye bir kez daha güçlü bir destek görevi görebilir.

Bu varsayımın aksine, fiyat 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa parite 50 günlük SMA’ya 0,49 $’a kadar yükselebilir. Boğalar bu engeli aşmak zorunda kalacak.

Ada 2

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.