HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Kripto Para Ekosistemine Annelerin İlgisi Artıyor

Kripto Para Dünyasını Annelerde Keşfetmeye Başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para ekosistemine annelerin ilgisi artıyor. Dünya dijital ortama doğru ilerlerken anneler kripto para ekosistemini araştırmaya başladılar.

Bir NBC News haberine göre, anneler kendilerini dijital olarak eğitmek için kripto para alanına girmeye başladı.

Anneler, Kripto Para Alanını Keşfediyor

5 Big Reasons Why Crypto Needs You -- If You'Re A Woman, That Is

Sarah Monson, Facebook’un metaverse‘e odaklandığını ilan etmesi ve  Ekim ayında Meta olarak değiştirmesinden sonra kripto para birimleri ve NFT’ler hakkında bilgi edinmeye başladı.

Monson, Nisan ayı başlarında NFT LA konferansında delegelere, 6 yaşındaki kızının giderek daha karmaşık hale gelen dijital dünyada gezinmesine yardımcı olmak için metaverse hakkında bilgi edindiğini söyledi. Monson, NFT‘ler ve kripto para birimi gibi metaverse teknolojisini öğrenmeye başladığını belirtti. Monson, bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek istediğini belirtti.

Ankete göre, artan sayıda annelerin, genellikle genç erkek yatırımcıların hakim olduğu kripto para birimine girmeye başlıyor.

NBC News, ailelerinin finansal güvenliğini “önemli ölçüde etkilemenin” bir yolu olarak kriptoyla ilgilendiklerini söyleyen birkaç ebeveyn yatırımcıyla konuştu.

Black Women Blockchain Konseyi’nin kurucusu Olayinka Odeniran şu açıklamalarda bulundu:

Gittikçe daha fazla ebeveynin bu alana girmesiyle, farklı bir zihniyete sahibiz. Yaklaşımımız, yalnızca yatırım yapmak için burada bulunan bekar erkeklerden veya kızlardan farklıdır. Gerçekten buradayız çünkü ailemize bir şeyler bırakmak istiyoruz ve onların da bizim alanımıza katılabilmelerini istiyoruz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.