HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Cardano Kurucusu Charles Hoskinso’dan Kripto Yasası Açıklaması!

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, ABD'deki kripto düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano kurucusu Charles Hoskinso’dan kripto yasası açıklaması. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto para kısıtlamalarını hakkında açıklamalarda bulundu. Hoskinson, ABD kurumları henüz kripto para birimini yönetmeye hazır olmadığını belirtti.

Financial Times’ın Kripto ve Dijital Varlıklar Zirvesi’nde Hoskinson bir açılış konuşması sundu. Düzenleyici önlemler söz konusu olduğunda Hoskinson, ABD’de kripto varlıkların düzenlenmesinin neden zor olduğunu belirtti. Ona göre, ABD yetkilileri kripto varlıkların devrimci karakteriyle başa çıkmaya ve onları yönetmeye henüz hazır değiller. Hoskinson konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu açıklamayı yaptı:

ABD’de kategoriye göre düzenleme yapıyoruz, bir şeye menkul kıymet, başka bir şeye emtia ve başka bir şeye para birimi diyoruz. Ardından düzenleyici kurumlar, bu alanlarda uzmanlaşmış bu kategoriler etrafında inşa ediliyor.

Bununla birlikte, Bitcoin‘in bir para birimi, altın veya bir meta olarak kabul edilebileceğini belirtti. Bu, düzenleyici kuruluşların bu varlıkları düzenlemesini ve sınırlamasını zorlaştırabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.