HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Milyarderler hangi kripto paralara yatırım yapıyor ?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milyarderler hangi kripto paralara yatırım yapıyor. Kriptolar, kullanıcıların üçüncü bir taraf (örneğin bir banka veya herhangi bir hükümet) tarafından denetlenmeden dünyanın herhangi bir yerine hızlı bir şekilde çevrimiçi ödemeler göndermesine izin vermek için tasarlanmış sanal bir para birimidir. Peki, Milyarderler hangi kripto paralara yatırım yapıyor ?

Milyarderler Hangi Kripto Paralara Yatırım Yapıyor ?
Milyarderler Hangi Kripto Paralara Yatırım Yapıyor ?

Finans dünyasına aşinaysanız ve dünyanın gelişimini anlıyorsanız, kripto para birimi terimini duymuş olmalısınız. Kripto paralar, hala dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in yardımıyla ün kazandı. Yıllar geçtikçe, kripto para birimi insanlar arasında giderek daha popüler hale geldi. Özellikle Bitcoin, Ethereum, Dogecoin vb. kripto para dünyasında yer kaplıyor. Dünyanın en zengin adamı Elon Musk da dahil olmak üzere birçok milyarder bazı kripto paralara sahip. İşte dünyanın en zengin insanlarına ait kripto para birimlerinden bazıları.

Elon Musk: Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, dünyanın en zengin insanıdır ve Dogecoin hayranı olarak kabul edilir. Siba Inu başta olmak üzere zaman zaman kripto paralara olan sevgisini göstermiştir. Ekim ayının sonunda Musk, yalnızca Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’e sahip olduğunu açıkladı. Jack Dorsey: Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey, Bitcoin hayranı.

Temmuz ayında düzenlenen B Word konferansında Dorsey, “İnternet yerel para birimlerini benimseme fırsatı olsaydı, bu ne olurdu?” diye sordu. Ayrıca cevabında şunları söyledi: “Bana göre, bu ilkeleri nedeniyle Bitcoin olurdu.” Sundar Pichai: Bloomberg ile yaptığı röportajda Sundar Pichai, kripto para birimine sahip olmadığını ancak “Keşke bende olsaydı” demişti. Google CEO’su şunları ekledi: “İçeride ve dışarıda uğraştım.”

Facebook Ceosu Zuckerberg Kenosha Gonderisinin Sirketin Siddet Karsiti Politikasini Ihlal Etmedigini Soyledi

Mark Zuckerberg’de listede

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, Mayıs ayında Bitcoin sahibi olduğunu paylaşmıştı. Ancak burada bir nokta var. Kasım ayında evcil keçisi ile “Bitcoin” fotoğrafını yayınladı. Şimdi, insanlar dünyanın en büyük kripto para birimine sahip olup olmadığı konusunda kafa karıştırıyor. Açıklanmayan bir miktar olmasına rağmen, ona sahip olabilir.

2018’de “Bitcoin’i destekleyen teknoloji Facebook’un geleceğini iyileştirmeye yardımcı olabilir” diyerek blockchain teknolojisine karşı olumlu bir tavır aldı. Tim Cook: Apple CEO’su, kripto para birimine sahip olduğunu açıkladı ve “çeşitlendirilmiş bir yatırım portföyünün parçası olarak kullanmanın makul olduğunu” belirtti. New York Times DealBook çevrimiçi konferansında Andrew Ross Sorkin’e konuşan Cook, “Bu arada, kimseye yatırım tavsiyesi vermeyeceğim” dedi ve kripto para birimlerine yatırım yaptığını ancak emin olmadığını da sözlerine ekledi.

Jeff Bezos: Amazon’un kurucusunun hem Bitcoin’e hem de Ethereum’a sahip olduğu söyleniyor. Ancak Jeff Bezos’un kendisi bunu açıklamadı. Ayrıca Amazon, Bitcoin veya başka herhangi bir kripto para birimini ödeme yöntemi olarak kabul etmeyi reddediyor.

Bill Gates: Bill Gates, Bitcoin’e sahip olduğunu doğrulamadı, ancak ima etti. 2014’te Bloomberg ile yaptığı röportajda, “Bitcoin ve ICO’lar, daha çılgın ve daha spekülatif şeyler olduğuna kesinlikle inanıyorum” dedi. Warren’s Buffet: Buffett, herhangi bir kripto para birimine sahip değildir, ancak uzun süredir Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini eleştirmektedir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.