Altcoin Haberleri

Cardano Tabanlı Stablecoin 2023 Yılında Piyasada Olacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para projeleri arasında gösterilen Cardano (ADA) tabanlı stablecoin projesi USDA tanıtıldı. Sosyal medyada kripto para yatırımcıları tarafından büyük ilgi gören USDA coin’in piyasaya sürülme tarihi belli oldu. Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) gibi büyük stablecoinler ile USDA değişimi yapılabilecek. ABD dolarının tokenleştirilmesinde Emurgo şirketi görev alacak. Ayrıca Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraların dönüştürülmesi ve takas edilmesi görevini de yine Emurgo üstlenecek.

USDA 2023 Başlarında Piyasada

Usda

Cardano blok zinciri ağının resmi ticari kolu ve kurucu kuruluşlarından olan Emurgo, USDA duyurusunu yaptı. Dolara sabitlenmiş bir stablecoin olan USDA, 2023 yılının başlarında piyasaya sürülecek. Cardano ekosistemindeki ilk tamamen itibari para destekli stablecoin olan USDA şimdiden yatırımcılar arasında heyecan yarattı. ABD dolarını sabitleme prosedürlerine tamamen uyumlu stablecoin USDA, Emurgo’nun kullanıcılara sunduğu Anzens ürününün bir parçası olarak tanıtıldı.

Cardano tabanlı varlıklar üzerinde çalışan çeşitli finansal hizmetler ve ürünler sunan Anzens, USDA coin gelişiminden sorumlu olacak. Emurgo Fintech Genel Müdürü Vineeth Bhuvanagiri USDA hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Tamamen itibari para destekli, mevzuatla uyumlu bir stablecoin’in piyasaya sürülmesi, topluluğumuzun geleceğini gerçekleştirmede bir sonraki adımdır.” 2023 yılının ilk haftalarında kripto para piyasasına sürülecek USDA’nın en büyük stablecoinler arasındaki rekabete yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.