Altcoin HaberleriHaberler

Düşüş Yaşayan Kripto Para Piyasasında Artış Gösteren Bu Altcoinler Dikkat Çekiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında gözle görülür düşüş yaşanırken bazı kripto para birimlerinde ciddi artış grafiklerinin çizildiği görülüyor.

Son birkaç gündür lider kripto para birimi Bitcoin, yükselişine bir süre ara vermişe benziyor ve Bitcoin fiyatı bu yazının kaleme alındığı sırada 44.393 dolar bandında işlem görüyor. Genel olarak kripto para piyasasına bir düşüş hakim olsa da bazı kripto para birimlerinin ciddi artışlar yaşadıkları görülüyor.

%30 Üzerinde Artış Olan AltCoin’ler

Elde ettiğimiz verilere gore tüm kripto piyasasınd düşüş yaşanırken en fazla yükseliş ForTube (FOR), Terra (LUNA) ve Avalanche’nin (AVAX) gibi altcoinlerde gerçekleşti. Son bakılan verilere göre son 24 saat içinde Fortube %73 artış yaşarken Terra %36 ve Avalanche %33 artış kaydetti.

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,079 dolardan işlem gören FOR coin, bir geri çekilme öncesinde 0,086 dolara kadar terfi etti. Bu aşamada yine de FOR coin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,17 doların fazlaca işlem gördüğünü belirtmek gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Coin Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Buna ek olarak yazının kaleme alındığı an itibari ile son 24 saatte yaşamış olduğu %36’lık artış ile LUNA da 32,6 dolardan işlem görüyor. Küçük bir geri çekilme öncesinde kripto para biriminin fiyatının 33,5 dolardan işlem gördüğünü ifade edebiliriz.

Öte taraftan başlangıcında Türk bir ismin bulunmuş olduğu AVAX da son 24 saat içinde en iyi performans sergileyen kripto para birimlerinden olduğunu söyleyebiliriz. Yazımızın yazıldığı sırada 31 dolar seviyesinden işlem gören AVAX’ın 32,3 dolara kadar yükseldiğini söyleyebiliriz.

 

Cardano'Da (Ada) Yükselişte
Cardano’Da (Ada) Yükselişte

Cardano’da (ADA) Yükselişte

Piyasa hacmi bakımından en büyük ilk on kripto para birimine bakıldığında Cardano’nun da (ADA) piyasanın tersine hareket etmiş olduğu ve artış yaşamış olduğu görülüyor. Son 24 saat içinde %5’in üstünde artış kaydeden Cardano (ADA), yazının kaleme alındığı an itibari ile 2,12 dolardan işlem görüyor.

ADA yükselişinin arkasında Alonzo hard fork’u ve akıllı sözleşmelerin kısa sürede platformda uygulanacak olması içeriyor. Hard fork’un gerçekleşeceği gün yaklaştıkça da ADA’ya olan talebin arttığı ifade edilebilir.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.