Haberler

Cardano Kurucusu Ponzi İddialarına Ateş Püskürdü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para endüstrisinin tarihinde en önemli krizlerden biri yaşanıyor. Terra, Celsius ve FTX gibi önde gelen kripto para projelerinin çökmesi, piyasada köklü değişim sinyallerini yaktı. Bu süreçte ayakta kalmayı başaran projeler arasından Cardano (ADA) dikkat çekiyor. Cardano kurucusu ve CEO’su Charles Hoskinson, kripto para topluluğunda yüksek sesle dile getirilmeye başlanan ponzi iddialarına yanıt verdi. Ethereum topluluğu ADA coini ponzi şeması olarak nitelendirmeye devam ederken, Hoskinson Twitter hesabından sert açıklamalar yaptı.

Ethereum Topluluğuna Sert Yanıt

Ethereum

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH) topluluğunun eleştiri okları bir kez daha Cardano’ya çevrildi. ETH topluluk üyelerinden Bankless’in kurucusu Ryan Sean Adams, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında “FTX draması ışığında yanlış insanlar için pitchfork’ların dışarıda olduğunu” vurguladı. Bunun üzerine Ethereum topluluğunda önde gelen isimler Cardano ağını bir ponzi şeması olarak nitelendirdi. Sosyal medyada çok konuşulan ponzi iddiaları yeni bir tartışma yaratırken, Cardano kurucusu Charles Hoskinson’dan beklenen yanıt geldi.

İronik Yanıtıyla Dikkat Çekti

ADA Kurucusu Hoskinson, ETH topluluğunun bu değerlendirmelerine çok sinirlendi ve ironik bir paylaşımla bu iddialara yanıt verdi: “Cardano’nun bir aldatmaca olduğunu unutmayın. Tanrıya şükür bizi koruyacak Celsius, LUNA ve FTX gibi şeylerimiz var. Cidden (defolun) gidin.” Akıllı sözleşme platformu Cardano destekçileri ile en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum topluluğu arasındaki tartışmalar sosyal medyada çok konuşuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.