Altcoin HaberleriHaberler

Cardano Vakfı’nda Şaşırtan Ayrılık!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanların popüler kripto para birimi Cardano’da şaşırtan bir gelişme yaşandı.  Cardano Vakfı’nın önde gelen isimlerinden biri, gün içinde Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla görevinden ayrıldığını belirtti.

Cardano Vakfı’nda Şaşırtan Ayrılık!

Cardano Vakfı‘nın küresel topluluk lideri Andy Hendrikx, bugün paylaşmış olduğu bir tweet dizisi ile Zug merkezli organizasyonla yollarını ayırdığını duyurdu. Hendrikx, 2017 yılının Ekim ayına kadar vakıfta gayri resmi bir rol üstlendi ve 2 yıl sonrasında Ekim ayında topluluk yöneticisi oldu. Ayrıca Hendrikx, istifasından yalnız aylar ilkin geçtiğimiz Mart ayında, kuruluşun küresel topluluk liderliğine terfi etmişti.

İstifasını Twitter üstünden duyuran Hendrikx uzun bir Twitter dizisinde, iş yerindeki en “enerjik” ve “hoş” insanlardan bazılarıyla tanışma fırsatı elde ettiğinden bahsediyor.

Hendrix’in paylaşımının bir kısmında şu ifadeler içeriyor;

“Cardano Vakfı’ndaki pozisyonumdan ayrılırken, bugüne dek kollektif olarak neleri başardığımıza bakıyorum. Topluluğun iyi bir yerde bulunduğunu ve büyük bir halefinin topluluğumuzu bir sonraki seviyeye taşımak için ayağa kalkacağını biliyorum.

Hendrikx’in Cardano’dan ayrılmasının arkasındaki niçin derhal derhal net olarak bilinmese de, LinkedIn profilindeki açıklama “şu anda ücretli izinden keyif alınmış olduğu” yazıyor.

Hendrikx’in bu açıklamaları, “birazcık nefes almaya” ve “yeni olasılıklara” odaklanmaya istekli bulunduğunu işaret ediyor.

En büyük hisse kanıtı blok zincirini teşvik etmek amacıyla oluşturulan Cardano Vakfı, bu biçim ayrılıklara asla de yabancı değil. Öyle ki 2018 yılının Kasım ayında, bir zamanlar Cardano Vakfı’nın başkanı olan Michael Parsons,  yönetim suçlamalarının arkasından apar topar görevinden ayrıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Tr.tradingview.com/
Tr.tradingview.com/

Cardano Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

Cardano Vakfı’ndan ayrılık haberi gelse de popüler kripto para birimi Cardano (ADA) bugün erken saatlerde, şaşırtıcı bir halde 80 milyar dolar yükselen piyasa kıymeti ile 2.58 dolar seviyesine yükselerek bir üstün dereceli daha kırdı.

Cardano bu rekora imza attığı sırada önder kripto para birimleri Bitcoin ve Ethereum, sırasıyla 14 Nisan ve 12 Mayıs tarihlerinde ulaştıkları tüm zamanların en yüksek seviyesinin hala yüzde 25 altında işlem görmeye devam ediyor.

Ayrıca Solana’da piyasadaki son düşüşten süratli bir halde toparlanan ender kripto para birimleri içinde içeriyor. Bununla birlikte Cardano, ikinci çeyrek düşüşünden tamamen kurtulmayı başaran kripto para birimleri arasına girmeyi başardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.