Bitcoin HaberleriHaberler

Lider Kripto Para Bitcoin Yükselmeye Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin, yükselmeye devam ederek 48.500 dolar seviyesini aştı. Kripto para piyasası liderin hareketlenmesi ile yönünü yukarı kırdı. BTC, 48.500 dolarlık kritik seviyesinden işlem görüyor.

BTC’den Harika Performans

Kripto para piyasasının lideri Bitcoin 48.500 dolarlık seviyeyi aşmayı başardı. Liderin yükselişi ile ikinci büyük kripto para birimi  Ethereum 3.300 dolar seviyesine dayandı.

Bitcoin, gün içinde %4’ün üstünde artış götererek oldukça tehlikeli netice olarak görülen seviyenin üzerine çıkmayı başardı. 50.000 dolar yolculuğunun önünü açan önder, bu seviyelerde tutunmaya çalışıyor. Boğalar geçtiğimiz dönemde 48.400 dolara kadar ilerleyebilmişti. Ancak bugün 48.500’ün kırılması ralliye yeni bir boyut kazandırdı.

Btc'Den Harika Performans-Tr.tradingview.com
Btc’Den Harika Performans-Tr.tradingview.com

Kripto para uzmanları, yükseliş trendinin devam etmesini beklerken borsalardan çıkan Bitcoin sayısı da üst seviyelere ulaştı. 2021 yılının Ocak ayında görülen seviyelere yaklaşan Bitcoin çıkış miktarı yeni bir boğa habercisi olarak değerlendiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Altcoin Piyasası Ne Durumda?

Lider kripto para ile birlikte Ethereum, tehlikeli netice bir direnç bölgesine ulaştı. ETH, 3.300 dolarlık sınıra dayanırken bu sınırda önemli bir savaş veriyor. Bunun yanı sıra Binance Coin (BNB) 450 dolar seviyesine dokunurken günün yıldızı Cardano (ADA) ise 2.53 dolarlık seviyeyi görmüş oldu.

Son günlerin en oldukça konuşulan kripto parası Solana (SOL) rallisinde bir soluklanma periyodu geçirirken 70 doların üstünde işlem görüyor. En popüler kripto paralardan Ripple, 1.27 dolar ile günün en oldukça kazandıran altcoin’leri sıralamasında kendine yer bulmayı başardı.

Bunlar dışındaki altcoinlere baktığımızda Dogecoin , 0.32 dolar seviyesinden işlem görürken,  Shiba Inu (SHIB) 0.00000850 dolardan alıcı buluyor. Dogecoin, son haftaalrda yoğun gündemi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Daha önce Dogecoin Vakfı’na katılacağını açıklayan Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, Dogecoin topluluğunda büyük bir heyecana yol açtı. Vitalik Buterin’in, Dogecoin’e karşı olan ilgisi her geçen gün artarken bu projeler milyonlarca dolarlık yatırım alarak kripto para piyasası katılımcılarını şaşkına çevirmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.