Bitcoin Haberleri

Yatırımcılar BTC satmak istemiyor, ETH ve XRP satış isteğinde artış yaşanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında aylardır düşüş eğilimi devam ediyor ancak yatırımcıların varlıklarını satma konusundaki düşünceleri, ellerindeki varlıklara göre değişim gösteriyor. Her ne kadar kripto para piyasasına genel olarak Bitcoin (BTC) fiyatındaki değişimler yön veriyor olsa da yatırımcıların Bitcoin satışı konusundaki isteğinin, dip seviyelere gerilediği görülüyor. Kasım 2021’de 69 bin dolar ATH belirleyen Bitcoin, o tarihten bu yana değerinin %75’ini kaybetti ve 20 bin dolar seviyesinin altında seyrediyor. Ancak yatırımcıların Bitcoin satışı isteğinin azaldığı görülüyor.

BTC SATIŞI İLE İLGİLİ ARAMALARDA DÜŞÜŞ

Bts Satisi Aramalarda Dusus

Finbold tarafından sunulan verilere göre Google’da “Bitcoin satışı” anahtar kelimeleri ile yapılan aramalar son 12 ayın en düşük seviyesine geriledi. Popülarite skoru bakımından “Bitcoin satışı” aranmaları 29. sıraya yerleşti. Aynı puanlama geçtiğimiz yıl Bitcoin’in en ciddi yükseliş grafiği çizdiği 23 Ekim tarihinde tam 100 idi. Diğer taraftan Ethereum’da (ETH) ise Bitcoin’de görülen bu duruma ters yönde bir veri ortaya çıkıyor. Son 12 ayda “Ethereum satışı” aramalarına olan ilgi %16 oranda arttı.

XRP VE ETH İLE İLGİLİ SATIŞ ARAMALARI ARTTI

Xrp Ve Eth Ile Ilgili Satis Aramalari Artti

24 Eylül tarihinde sona erecek olan haftada söz konusu anahtar kelimelerin popülarite puanı 22 Eylül itibariyle 14 idi. Aynı puanlama türünde XRP 5 puan alırken, 10 Eylül ile biten haftada hem Ethereum’un hem de XRP’nin ilgili puanlama türünde 0 puan almış olması da dikkatleri çekti. Yani son 2 haftada ETH ve XRP satışları ile ilgili Google aramalarının arttığı görülüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.