Altcoin Haberleri

GALA Coin Yatırımcısı İsyanda! Dev Borsa Son Hamlesiyle Şaşırttı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsası Huobi Global, GALA altcoinin bir wrapped versiyonu olan pGALA kripto para birimini öne sürerek GALA coini delist etti. Milyonlarca kullanıcısı olan borsanın bu hamlesi altcoin yatırımcıları tarafından sert bir tepkiyle karşılandı. Borsa yetkilileri, deslist hamlesine gerekçe olarak geliştiricilerin pGALA’nın köprü kodunda bir sorun bulmalarını açıklamasını gösterdi. Bunun neticesinde Huobi Global borsasının GALA/USDT paritesini listeden çıkarması büyük tepki çekti.

GALA Yatırımcılarına pGALA Sürprizi

Pgala Huobi

Kripto para basınında geniş yankı bulan bu olayın ardından, GALA token satın alan Huobi Global kullanıcılarına bir sürpriz daha yaşatıldı. Buna göre Binance Smart Chain üzerinde işlem gören GALA token’in yakın zamanda kullanımdan kalkacak versiyonun adını taşıyan pGALA’ya dönüştüğü görüldü. Kore merkezli dev kripto para borsası resmi web sitesinden yaptığı açıklamada yeni versiyon pGALA’yı bir “meme token” olarak adlandırdı.

GALA Topluluğunun Tepkisini Çekti

Huobi’nin web sitesindeki açıklamaya göre pGALA’nın orijinal GALA token ile ilgili olmadığı bilgisi topluluk üyelerinin tepkisini çekti. Huobi’deki yanlış fiyatlandırılmış GALA token yatırımcıları, sahip oldukları bu coinlerin borsa tarafından pGALA tokene çevrilmesi yüzünden isyan başlattı. Şirketin konuyla ilgili duyurusunda şu ifadelere yer verildi: “Huobi çiftini listeden çıkaracak ve GALA’yı pGALA olarak yeniden adlandıracak.” Bunun üzerine topluluğun acil bir yanıt beklediği Huobi ve GALA tokeninin arkasındaki şirket olan Gala Games ise olaylar karşısında sessiz kaldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.