Altcoin HaberleriHaberler

Ceek VR Coin Değerlendirmesi: Ceek Fiyatı Ne Olur?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ceek VR, 2018 yılında piyasaya sürülen ve Türk yatırımcıların ilgisini çeken bir kripto para birimidir. Ceek VR, müzik sanatçıları, spor yıldızları ve içerik üreticilerinin hayranlarıyla doğrudan etkileşime geçmelerini sağlayan bir altcoin olarak tasarlanmıştır. Bu amaçla, proje, DeFi, metaverse, NFT ve VR teknolojilerinden yararlanmaktadır. Ayrıca, VR gözlük ve kulaklık setleri de projenin bir parçasıdır. Coinmarketcap verilerine göre, Ceek VR’nin 24 saatlik işlem hacmi ₺510.172.238’dir ve piyasa değeri ₺1.405.060.204’dür.

Ceek VR’nin mevcut dolaşımdaki arzı 805.717.779’dur ve en büyük alım satım işlemleri OKX, Bitget, Bybit ve BingX gibi önde gelen borsalarda gerçekleşmektedir. Son 24 saat içinde token fiyatı 0.08096 dolara yükselmiştir. Ceek VR’nin popülerliği, metaverse’lerin yükselişiyle birlikte artmıştır.

Ceek.jpg

Ceek VR’nin geleceği hakkında analistler, metaverse dünyasına olan ilginin, kripto para biriminin değerini artırabileceğini düşünmektedirler. Ceek VR, dünyaca ünlü Universal Music ile işbirliği yapmaktadır ve Bon Jovi, Lady Gaga, U2, Sting, Ziggy Marley gibi pek çok popüler isim, Ceek VR üzerinde canlı performanslar sergilemektedir.

Öte yandan, kripto para piyasalarındaki dalgalanmalar devam ederken, Bitcoin’in fiyatı 30.000 dolara yaklaştıktan sonra keskin bir düşüş yaşamıştır. Yazı yazıldığı sırada, Bitcoin’in fiyatı 26.700 dolardır. Federal Rezerv’in alacağı faiz kararları yakın zamanda Bitcoin ve altcoin’lerin fiyatını etkileyebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.